RSC ČECHIE SLANÝ – FC ARSENAL BENEŠOV 4:6 (2:3)

Autor: , 13.11.2010

Ani v šestém zápase v této sezóně se nám nepodařilo bodovat a tak nám patří nula bodů a poslední místo. Přitom v dnešním zápase jsme byli hostům více než vyrovnaným soupeřem a pouze vlastní neschopností proměnovat šance v prvním poločase se připravili o minimálně dramatičtější průběh partie. K bodům nám nepomohl ani hrající trenér Chadima, návrat kladenského talentu Abrháma a překvapivé nasazení Pavla Žáka.

Přinášíme vám reportáž Kuby Macáka, ostatní výsledky 7. kola II. ligy – Západ najdete zde.

Úvodní minuty se nesly v našem mírném tlaku, při kterém jsme si ale nedokázali vytvořit větší šanci. Tu si vytvořili až hosté, naštěstí stačil Landvojtovič střelu do prázdné brány zablokovat. Poté přišla série našich šancí. Nejprve postupoval Jiránek na brankáře a byl faulován, z následného trestného kopu Hafenrichtera vychytal brankář a po rohu střílel opět Hafenrichter ale i tentokrát byl na místě hostující brankář. V deváté minutě to bylo bohužel 0:1, po rohovém kopu se prosadil hlavou hostující Chlasták. Vyrovnat mohl Hafenrichter, ovšem když postupoval sám na brankáře tak ještě hledal dobíhající Jiránka, aby tato přihrávka byla odkopnuta brankářem. Poté nás podržel Jochman, jenž ustál brejk třech hostů. V té samé minutě přišlo toužebné vyrovnání. Chadima vystřelil prudkou střelu, kterou brankář jen vyrazil před sebe, kde již číhal Kozák, který míč uklidil do sítě. 1:1. Za minutu se Kozák prosadil podruhé a poslal nás do vedení. 2:1. V 18. minutě bylo vyrovnáno, střela Šindeláře byla sražena do sítě. 2:2. Vedení zpět pro naše barvy mohl zajistit Chadima, ale po rohovém kopu přestřelil poloodkrytou bránu, a tak se do poločasu radovali už jen hosté. Zbytečně jsme ztratili míč při rozehře a proti bodlu přímo do šibenice byl Jochman bezmocný. 2:3.

Začátek druhé půle přinesl branku na každé straně. Nejprve se za hosty trefil Chlasták a následně za naše barvy Landvojtovič. 3:4. Poté se rozezvučela tyč na naší bráně. Následovala série brejků na obou stranách, ale bohužel po jednom z nich na naší straně přišla opět zbytečná ztráta a rychlý kontr hostů a zvýšení jejich vedení. 3:5. Ve třicáté minutě to bylo již o tři branky, když dlouhý výhoz z první jeden z hostů zklepl na spoluhráče a ten křížnou střelou mířil přesně na vzdálenější tyč. 3:6. Poté nás opět podržel Jochman, který nejdříve ustál brejk 3 na 1 a následně si poradil i s volným hráčem před sebou. Snížení si připsal Landvojtovič, jehož střela bodlem se ujala. 4:6. Další branku nám zakázala konstrukce branky. Pět minutu před koncem jsme vyměnili brankáře a začali hrát power play. Při ní jsme nic kloudného nevymysleli a dostali ještě tři tyče a připsali si bohužel šestou porážku.

Sestava: Jochman(35. Cílek) – Hafenrichter©, Kozák, Jiránek, Landvojtovič, Abrhám, Žák, Chadima