AFC Kralupy nad Vltavou – RSC Čechie Slaný 3:2 (2:1)

Autor: , 16.4.2011

V poháru jsme nezvládli svoji roli favorita a domácí Kralupy nás vyřadily po prohře 3:2. Více přináší Kuba Macák a jeho reportáž.

Hned od úvodního hvizdu bylo jasné, že nás nečeká jednoduché utkání. Domácí rychle přistupovali k našim hráčům a ti neměli dostatek času na kombinaci. Po několika šancím na obou stranách, které ale přišli spíše po chybách než vypracovaných situacích jsme v osmé minutě poprvé skórovali. Rada slavil úspěch se svým napadáním, když se od něj odrazil balón do prázdné brány. Ale domácí do poločasu dokázali skóre obrátit. Nejdříve jeden z nich obešel Chadimu a míč umístil do sítě pod padajícím Hnízdilem a v poslední minutě poločasu Rada míč posunul jen k domácímu hráči a ten jej poslal podél vyběhnutého Hnízdila do brány.

Druhý poločas byl již z naší strany lepší. Ale Klempt hlavou trefil jen břevno, z trestného kopu jsme nastřelili jen brankáře a po několika dalších nevyužitých šancích přišel trest. Třetí branka padla po dorážce, když první střelu Hnízdil vyrazil, ale na druhou byl již krátký. Po obdržené brance jsme začali hrát s Hnízdilem v poli a tím domácí uzamkli na jejich polovině Ale jediné co nám to přineslo bylo snížení po trestném kopu, který Rada poslal přesně k tyči.

Sestava: Hnízdil – Klempt©, Chadima, Kozák, Rada, Jiránek, Průcha