SK Olympic Mělník – RSC Čechie Slaný 8:4 (4:3)

Autor: , 29.10.2011

Ve třetím kole jsme prohráli v Neratovacích s domácím Olympikem Mělník a v tabulce tak klesli na 8. místo.  V dalším kole hrajeme tuto neděli od 11:00 v hale BIOS ve slánském derby proti Unionu, jenž má prozatím na posledním místě 1 bod za remízu s Celticem Kladno. Níže přinášíme report Kuby Macáka.

První šanci utkání si připravili domácí, ale přečíslení dvou na jednoho zakončili střelou vedle. Další jejich pokus vyrazil Zelený. V páté minutě Koníček našel před bránou volného Klempta, ale ten z první poslal míč jen do brankáře. Za minutu šli domácí už do vedení, střelu ze střední vzdálenosti vyrazil Zelený jen vedle sebe, kde ji do sítě dorazil volný hráč domácích. 1:0. V té samé minutě bylo vyrovnáno, když Hora poslal míč na Koníčka a ten se obtočil okolo svého strážce a poslal míč přesně k tyči. 1:1. Jedenáctá minuta přinesla další branku, když domácí využili dalšího přečíslení. 2:1. Za dvě minuty to bylo už o dvě branky, to se domácí prosadili z trestného kopu. 3:1. Za nedlouho se ovšem z trestného kopu prosadil i Klempt a snížil na rozdíl jediné branky a za další minuty vyrovnal Chvoj. 3:3. Jenže poté přišla další chyba v obraně a dva volní hráči Mělníku šli sami na Zeleného – 4:3. V dalším průběhu se rozezněly tyče na obou stranách, nejdříve ji nastřelil Koníček a poté jeden z domácích.

I úvod druhé půle byl divoký. Nejdříve nás podržel Zelený a následně svoje šance zazdil Koníček, který ani nadvakrát nepřekonal domácího brankáře, takže přišel trest v podobě páté branky v naší síti. 5:3. Domácí mohli jít i do vyššího vedení, ale u volného míče byl dříve Zelený než domácí hráč. V deváté minutě jsme snížili, to si Hora narazil s Koníčkem a následně poslal míč na zadní tyč, kde ho do sítě uklidil Klempt. 5:4. V té samé minutě jsme dokonce dostali šanci vyrovnat. Hora byl sám před prázdnou bránou faulován a rozhodčí nařídil penaltu, ale Klempt ji bohužel neproměnil. Tato zahozená penalta nás položila a utkání jsme již jen dohrávali, a tak jsme ještě třikrát inkasovali a mnoho dalších pokusů zastavil Zelený. Konečné skóre se tak zastavilo až na stavu 8:4.

Sestava:  Zelený – Chvoj©, Koníček, Hora, Kuhn, Kejmar, Klempt