ATLANTIC RAKOVNÍK – RSC ČECHIE SLANÝ 4:3 (4:1)

Autor: , 4.12.2013

Deváté kolo krajského přeboru nás zaválo do stochovské haly, kde svá utkání hraje Atlantic Rakovník. Domácí do utkání vstupovali jako favorité a tento fakt se projevil i na hřišti, kde vstřelili o jednu branku více než my. Připsali si tak tři body do tabulky a nám nezbývá, než plně bodovat v příštím kole proti Mladé Boleslavi.

Do utkání měl lepší vstup domácí celek a po dvou rychlých protiakcích se ujal vedení 2:0. Psala se sedmá minuta prvního dějství. Avšak o minutu později se snížil Průcha. Následovala část utkání, kdy jsme se snažili dobývat domácí obranu, ale to se nám pro naši střeleckou impotenci nedařilo a nedařilo. Zlom utkání přišel v 17. minutě, kdy domácí využili další rychlý brejk a odskočili nám na rozdíl dvou branek. Při zákroku byl bohužel zraněn brankář Vošmik a musel z utkání odstoupit. Do branky musel místo naší brankářské jedničky hráč z pole, jmenovitě Stolár. Bohužel zranění Vošmika s týmem otřáslo a my dovolili Rakovníku vsítit čtvrtý gól.

Druhý poločas se odehrával prakticky ve stejných kolejích. My, pokud to šlo, jsme hráli power play a domácí se bránili. Bohužel jsme nedokázali proměňovat naše šance, byť jsme několikrát byli ve velmi slibných možnostech. Ty jsme však nezužitkovali. Až v 36. minutě se prosadil Bůžek a snížil na 4:2. Zanedlouho skóroval i kapitán Průcha a na drama bylo zaděláno. Času však zbývalo velmi málo a my již více nedokázali… Jediné, co nás může těšit je fakt, že v druhém poločase jsme domácí přehrávali a nedovolili jsme domácím žádnou branku i přes absenci našeho gólmana.

Sestava: Vošmik – Průcha, Chadima, Bůžek, Zelenka, Hora, Nosek, Stolár

Branky: Průcha 2x, Bůžek

Více o 9.kole KP zde: