ÁČKO POSKOČILO NA TŘETÍ MÍSTO V TABULCE KP

Autor: , 24.1.2014

Po včerejší výhře nad rezervou Olympiku Mělník poskočil náš A-tým na třetí příčku tabulky a ztrácí pouhé dva body právě na našeho nedělního soupeře, kterého jsme na domácí palubovce haly BIOS porazili 12:8 (6:5).

Utkání nebylo vůbec jednoduché a Mělník si přivezl posilu z A-týmu, kanonýra Gabča – naštěstí on sám na vše nestačil, ač nám nastřílel šest branek. Inkasovali jsme od něj hned v první minutě, naštěstí Průcha vzápětí korigoval. Když v sedmé minutě vyrovnával Kvapil na 3:3, začali jsme přebírat otěže zápasu do svých rukou. V 15.minutě ještě naposledy soupeř srovnal, ale od té doby jsme už kralovali pouze my. Nejprve zvýšil nádhernou brankou Švásta a do dvoubrankového trháku nás poslala po spolupráci s Průchou opět naše mašina na góly – Kvapil. Byly to obě nádherné akce a krásné branky. Škoda, že proti nám byl v poslední minutě nařízen desetimetrový kop a hosté tak snížili na rozdíl jediného gólu…

V druhé půli nám vrátil klid dvoubrankového náskoku Hlava, ale jen na chvíli, neboť Mělník opět korigoval na dostřel jednoho gólu. Pak se však trefil skvěle hrající Stolár a pět minut nato po přelévání hry tam a sem vstřelil naší devátou branku Švásta. Když ve 33.minutě Hlava skóroval přímo z výhozu gólmana Vošmíka a zvýšil na 10:6, bylo defacto hotovo. Soupeř sice v závěru ještě dvakrát snižoval, ale góly stříleli také naši Stolár a Hlava, takže jsme nakonec zvítězili rozdílem čtyř branek.

Branky: viz. obrázek

Sestava: Vošmík – Kvapil, Chadima, Průcha (c), Stolár, Jiránek, Švásta, Hora, trenér Žák

Více info, další výsledky a tabulku KP po 13.kole najdete zde: