Z BĚLÉ POD BEZDĚZEM PŘIVEZL A-TÝM POUZE BOD

Autor: , 18.2.2014

Sedmnácté kolo krajského přeboru nás zaválo na palubovku do Bělé, kde nás čekalo těžké utkání proti místnímu Atmosu. V brance opět zaskakoval Šaroch, protože jednička týmu Vošmik je stále zdravotně indisponována. Pro naše barvy přišla dobrá zpráva již v pátek, když zatím bodově stoprocentní celek z Příbrami poprvé prohrál a my jsme se mohli v případě plného bodového zisku přiblížit právě vedoucímu celku.

Atmos FK Bělá – RSC Čechie Slaný 2:2 (0:1)

Začátek utkání byl pro naše barvy zcela netypický. Náš útočně laděný tým začal s těžkou defenzívou a spoléhal jen na brejky, které brzy přicházely. Hned v druhé minutě jsme mohli využít jeden z nich, ale domácí hráč vyrazil míč letící do prázdné brány rukou, bohužel bez povšimnutí rozhodčím, ač ruku viděla celá hala (tedy kromě dvou mužů v modrém). Domácí útočili neustále do plných a pokusy, které prošly přes naši velmi dobrou obranu, zneškodnil vynikající Šaroch. Bohužel jsme se dlouho nemohli prosadit ani my. I když jsme si šance vypracovali, vždy jsme ztroskotali na domácím brankáři. Až v druhé polovině prvního dějství se samostatně prosadil Švásta a prostřelil z úhlu domácího brankáře, jenže brankovou radost mu vzal Hora, když míč stačil na brankové čáře tečovat a připsat si tento gól – 0:1. Do konce poločasu už pak kralovali pouze brankáři a tak se šlo do kabin za našeho nejtěsnějšího vedení.

V druhé půli se jako první prosadili domácí – nechytatelně na vzdálenější tyč a bylo to 1:1. Postupem času jsme začali přebírat iniciativu utkání my, ale bohužel naše střelecká potence byla tragická. Tolik šancí, co jsme zahodili, by zcela jistě stačilo na vyhrání dvou utkání. Náš mladík Hora se na to asi nemohl dívat a přesnou přihrávkou našel ostrostřelce Chadimu, který nadvakrát překonal domácího brankáře – 1:2. Místo toho, abychom však chvíli podrželi míč a těšili se z vedení, tak jsme zhruba za minutu inkasovali druhou branku. Míč skončil ve stejném místě jako první gól. Nadále jsme byli aktivnější, ale stále čím dál více gólově impotentní. A tak jsme se museli smířit tím, že si z Bělé odveze jen jeden bod za remízu 2:2.

Sestava: Šaroch – Kvapil, Průcha ©, Bůžek, Chadima – Švásta, Jiránek, Hora

Branky: Hora, Chadima

 

Více o 17. kole KP najdete zde: