V ÚVODNÍM KOLE DIVIZE A PROHRA S BRANDÝSKEM 7:5

Autor: , 16.10.2014

V prvním kole Divize A, kam jsme postoupili z krajského přeboru, nás hned na začátek čekal velmi těžký soupeř. Domácí Brandýsek se totiž i letos jistě bude prát o první místo v tabulce.

FC Brandýsek – RSC Čechie Slaný 7:5 (3:2)
Začátek utkání pro nás byl velmi špatný, neboť jsme po našich chybách brzy prohrávali 2:0. Až za tohoto stavu jsme ze sebe shodili nováčkovskou nervozitu a začali hrát. Snaha ovoce přinesla již v 8. minutě, kdy utekl Hlava a nabídlo skórování nestárnoucímu Kvapilovi, pro kterého nebylo těžké trefit prázdnou bránu. Bohužel to na dlouho dobu byl jediný nás zásah. Šance jsme si sice vytvářeli, ale koncovka byla mizerná. Slovo si tak musel vzít opět Kvapil, když tentokrát využil spolupráce s Průchou a snížil na poločasový stav 3:2. Skóre mohlo být celkově vyšší, ale s proměňováním šancí, měla problémy obě mužstva.

Úvod druhého poločasu vyšel lépe nám. Hned v úvodu šel sám na brankáře Vašák, ovšem místo zakončení zvolil zatáhnutí míče do rohu a počkání na naběhnuvšího Chaloupku, jenž z druhé vlny pálil přesně – 3:3. To bylo ale z naší strany vše. Opět jsme zahodili i nezahoditelné a soupeř své šance využil, tudíž zhruba pět minut před koncem jsme prohrávali 6:3. Přišla tak na řadu naše hra bez brankáře. Ani jsme nestačili se pořádně rozestavit a už si střelecký úspěch připsal Hlava. I nadále jsme hráli bez brankáře, jenže Brandýsek dobře bránil. Další skulinku našel Průcha až v 38. minutě, kdy přes celé vápno našel za zadní tyči volného Kvapila. Ten zkompletoval tvůj první hattrick v letošní sezóně. Místo našeho vyrovnání poté přišel sedmý gól Brandýska a výsledku bylo rozhodnuto… Nutno říci, že nám první zápas nevyšel výsledkově, ale herně jsme až na pár okamžiků obstáli. Jen škoda nevyužitých příležitostí…

Sestava: Vošmík – Průcha ©, Kvapil, Hlava, Chadima – Chaloupka, Vašák, Stolár, Švásta – Jiránek, Hora
Branky: 8.Kvapil (Hlava), 15. Kvapil (Průcha), 22. Chaloupka (Vašák), 35. Hlava (Vašák), 38. Kvapil (Průcha)

Ostatní výsledky a tabulka po 1.kole – http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/divize-a/souteze.asp?soutez=90AO1A