TRAGICKÝ VÝKON A PORÁŽKA V LIBERCI…

Autor: , 13.11.2014

Páté kolo DIVIZE A nás poslalo na nejdelší cestu, a to do Liberce, kde jsme se utkali s místním Inter Interma Liberec. Domácí tým měl v tabulce nula bodů a záporné skóre 24:50. Tato fakta by nasvědčovala, že bychom neměli mít problém získat tři body, ale ouha….

Inter Interma Liberec – RSC Čechie Slaný 10:8 (5:3)

Hned v úvodu jsme po našich chybách darovali domácím dvě branky, což je dostalo „na koně“. Poté už následoval klasický scénář, který platil pro celý první poločas. Snažili jsme se dobýt branku domácích, ale marně, a když jsme se k ní již dostali, nedokázali jsme zakončit… Neproměněných šancí jsme pak měli víc než dost, až občas celá hala žasla nad tím, co se dá neproměnit. Domácí poté přecházeli do rychlých protiútoků, které jsme nezachytávali a zbytečně inkasovali. A tak poločas skončil vítězstvím domácích 5:3.

Druhá polovina zápasu byla defacto stejná jako první, do plné obrany jsme se prosazovali jen stěží a když už, tak jsme opět selhali v koncovce… Domácí pokračovali v dobré defenzivě, z níž chodili do brejků, což jim stačilo. Když jsme konečně po těžkém boji v 37. minutě dotáhli skóre na 8:8 a už to vypadalo, že bychom mohli zlomit odpor domácích, přišla další nedůslednost v defenzivě a devátá branka v naší síti. Při následné power play jsme inkasovali ještě do prázdné brány… Z naší strany se jednalo o nejhorší výkon za několik posledních sezón… Doufejme, že horší už nepřijde…

Sestava: Vošmík – Průcha, Chadima, Chaloupka, Kvapil, Hora, Stolár

Brnaky: 8. Chaloupka (Hora), 9. Chaloupka (Hora), 11. Průcha (Stolár), 24. Průcha (Hora), 26. Chadima (Hora), 34. Chaloupka, 35. Průcha (Stolár), 37. Stolár (Chadima)

Ostatní výsledky a tabulka po 5.kole zde.