REPORTÁŽ Z PROHRANÉHO NEDĚLNÍHO UTKÁNÍ A-TÝMU

Autor: , 27.1.2015

Ve 14. kole DIVIZE A na naši palubovku zavítali borci z Třebusic, pro než je slánská „bioska“ také domácí halou. Čekal nás velmi těžký zápas s kvalitním soupeřem, který měl v tabulce jen o dva body méně než my a tudíž se v případě výhry mohl dostat před nás. Tak se bohužel také stalo…

RSC Čechie Slaný – PK Třebusice 3:6 (0:3)
Utkání jsme začali opět špatně, když si ve 3.minutě nekompromisně poslal míč do vlastní brány nešťastník Švásta. Toto vedení hostům vyhovovalo, neboť mohli praktikovat svůj styl hry – kvalitní obranu a dlouhé výhozy na vysoké útočníky. Sice jsme se snažili soupeře přehrát, ale jejich dlouhé nohy byly snad úplně všude. A když se nám povedlo zakončit, vše kryl bezchybný hostující brankář. V desáté minutě přišla druhá branka do naší sítě, kdy tentokrát střelu ve skrumáži před Vošmikem tečoval další z hráčů a náš gólman byl bez šance. Průběh utkání byl stále stejný. Nedokázali jsme se prosadit přes hostující obranu a hosté využívali dlouhé výhozy. Brzy jsme nasbírali pět akumulovaných faulů a tak bylo jen otázkou, kdy dostanou hosté možnost zahrávat desetimetrový kop, což se záhy stalo. První desítku Vošmík vyrazil, ale jelikož jsme hráli neukázněně následovala i druhá a tu hosté již proměnili. V poločasu nakonec vedli o tři góly.
Druhou půli jsme začali aktivněji my a již v 22. minutě to přineslo ovoce. Stále rychlonohý Švásta utekl po pravé straně a ve skluzu od brankové čáry posílal nabídku před bránu, kde již čekal Stolár, jenž dopravil míč do brány. Bohužel to bylo na z naší strany na dlouhou dobu vše. A opět se trefovali jen hosté. Nejdříve z malé penalty, když hostujícího hráče fauloval Vošmík a mohl být rád, že neviděl červenou kartu a následně i ze hry – 1:5. Malou naději nám dal Hlava, když obešel brankáře a snížil, jenže hosté si vzali náskok vzápětí zpět – 2:6. Utkání bylo defacto rozhodnuté, my už neměli morální sílu a hosté v poklidu bránili. Poslední branku si připsal Chadima a stanovil tak konečný výsledek na 3:6. Opět jsme tak padli s Třebusicemi a opět se ukázalo, že na tento tým prostě neumíme….

Branky: Chadima Miroslav, Stolár Juraj, Hlava David – Hink Jaroslav 5, vlastní
Sestava: Vošmik – Průcha©, Chadima, Kvapil, Vašák – Chaloupka, Stolár, Švásta, Hlava

Zbylé výsledky ze 14.kola a tabulka zde.