REMÍZA V POSLEDNÍM KOLE V PŘÍBRAMI & KONEČNÉ ŠESTÉ MÍSTO V DIVIZI A

Autor: , 26.3.2015

Pouhých 15 vteřin nás dělilo od výhry na palubovce třetího týmu tabulky ISŠ Příbram a zároveň také od 5.místa v soutěži. Bohužel jsme po brankové přestřelce „pouze“ remizovali s favoritem v poměru 8:8 a v tabulce nás předstihl tým Třebenic. Skončili jsme tak celkově šestí. Níže vám přinášíme statistiku z utkání a oficiální reportáž převzatou z událostí 22.kola.

ISŠ Příbram – RSC Čechie Slaný 8 : 8 (2 : 3) 

Branky (asistence): 4. Krejčí Karel (Sandr David), 15. Šrain Jan (Buch Zdeněk), 27. Krejčí Karel (Sandr David), 32. Krejčí Karel (Holý Štěpán), 36. Holý Štěpán, 37. Krejčí Karel (Šrain Jan), 38. Krejčí Karel (Šrain Jan), 40. Sandr David (Krejčí Karel) – 5. Bůžek Luboš (Stolár Juraj), 10. Průcha Josef (Bůžek Luboš), 18. Hora Vojtěch (Průcha Josef), 21. Stolár Juraj (Průcha Josef), 23. Stolár Juraj (Bůžek Luboš), 26. Jiránek Jakub (Stolár Juraj), 34. Průcha Josef (Chadima Miroslav), 35. Stolár Juraj (Průcha Josef)
ŽK: 0 – Jiránek Jakub

ISŠ Příbram: Šedivý Jan – Sandr David, Holý Štěpán, Šrain Jan, Krejčí Karel, Buch Zdeněk
RSC Čechie Slaný: Vošmík Petr – Průcha Josef, Bůžek Luboš, Chadima Miroslav, Stolár Juraj, Jiránek Jakub, Hora Vojtěch

Nejlepší hráči: Krejčí K. (ISŠ), Průcha J., Vošmík P. (oba Čechie)

ISŠ si rozdělilo body s Čechií, domácí zachraňovali bod 15 vteřin před koncem, hostům na plný bodový zisk nestačily ani dva čtyřbrankové náskoky. Jako první se trefili domácí svým kanonýrem Krejčím, jak se později ukázalo, bylo to jediné domácí vedení. Postupně se stále více střelecky začali prosazovat hosté, kteří brzy otočili skóre na svoji stranu. Domácí stihli po čtvrthodině hry srovnat stav, ale do druhého dějství šli nakonec hosté s těsným náskokem. Hostům vyšel skvěle úvod druhé části a brzy vedli již o čtyři branky. Domácí odpověděli dvěma zásahy, ale hosté odpověděli stejnou měrou a tak 5 minut před koncem opět vedli rozdílem čtyř branek a zdálo se být o osudu utkání rozhodnuto. V závěru však hostům začali docházet síly, čehož domácí dokonale využili. Čtyřmi góly v řadě během 4 minut stanovili nerozhodný stav. Zajímavostí utkání bylo i nasazení na jedno střídání předsedy domácího celku, jednašedesátiletého Jaroslava Černého ve druhém poločase. Na střelecké přestřelce se podílel domácí Krejčí 5 zásahy, hostující Stolár trefil hattrick. ISŠ přerušilo sérii posledních tří proher v řadě a udrželo si třetí příčku. Čechie uhrála v tomto posledním utkání jedinou remízu v tomto ročníku a skončila na celkovém 6 místě.

Konečnou tabulku DIVIZE A a ostatní výsledky najdete zde.