I VE 4.KOLE BOHUŽEL PROHRA…

Autor: , 6.11.2015

Ani ve čtvrtém kole DIVIZE A se nám bohužel nepodařilo bodovat a z palubovky vedoucího týmu soutěže jsme si odvezli prohru 3:0. Více info v oficiální reportáži soutěže, níže pak statistiky z utkání.

Wizards DDM Praha 10 – RSC Čechie Slaný 3 : 0 (2 : 0)

Rozhodčí: Vážan Radek (8,4), Lafek David (8,4) Delegát: Švagr Roman Diváků: 20 Místo konání: SH ČVUT Praha Datum konání: 30. 10. 2015 Výkop: 19:45 Akumulované fauly: 7:6
Branky (asistence): 5. Čechura Jan (Blažek Michal), 14. Vobořil David (Čechura Jan), 36. Imlauf Tomáš
ŽK: Imlauf Tomáš – 0
Wizards DDM Praha 10: Koudelka Luboš – Čechura Jan, Dolejška Jan, Vobořil David, Imlauf Tomáš, Výborný Filip, Blažek Michal, Čáha František, Rathaus Petr
RSC Čechie Slaný: Vošmík Petr – Hafenrichter Pavel, Chadima Miroslav, Kvapil Tomáš, Bůžek Luboš, Vrchlavský Miloš, Kudrna Michal, Skořepa Stanislav Nejlepší hráči: Výborný F., Dolejška J. (oba Wizards), Kvapil T. (Čechie)

Wizards si poradil s Čechií bez inkasované branky a stal se lídrem soutěže, domácí soupeře postupně přehrávali a v koncovce jim nic nedovolili. Od začátku utkání se hrálo velice opatrně, žádné mužstvo si nevytvářelo větší herní převahu. Během utkání však domácí hráči začali přebírat herní převahu a byli tím lepším mužstvem na hrací ploše. Tu aktivitu potvrdili i střelecky a během úvodní čtvrthodiny si vypracovali dvoubrankové vedení. To se nakonec ukázalo i jako rozhodující. Domácí si ve druhé části své vedení pohlídali a zcela zaslouženě ho dovedli do vítězného konce, které stvrdili další pojistkou 4 minuty před koncem. Wizards tak zůstává po 4. kole jediným celkem s plným bodovým ziskem. Čechie zatím na první výhru v soutěži ještě čeká.

Další výsledky a tabulka, kde se nacházíme na nelichotivém 10.místě je k vidění na ofiko webu fotbal.cz