STATISTIKY A REPORTÁŽ Z NEDĚLNÍHO OBRATU

Autor: , 12.11.2015

V 5.kole jsme konečně dokázali bodovat, ač se domácí výhra nerodila snadno a my museli otáčet nepříznivý poločasový stav 1:6 – přesto jsme vyhráli. Jak se naše výhra rodila si můžete přečíst v oficiální reportáži soutěže, níže pak najdete statistiky z utkání.

RSC Čechie Slaný – Sokol Dobřichovice 8 : 6 (1 : 6)

Rozhodčí: Stádník Vladimír (8,4), Cílek Martin (8,5) Delegát: Švagr Roman Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný
Datum konání: 8. 11. 2015 Výkop: 11:00 Akumulované fauly: 8:5
Branky (asistence): 12. Vrchlavský Miloš (Stolár Juraj), 24. Vrchlavský Miloš (Jiránek Jakub), 28. Hafenrichter Pavel, 31. Chadima Miroslav, 34. Jiránek Jakub (Hafenrichter Pavel), 35. Skořepa Stanislav (Švásta Ondřej), 36. Švásta Ondřej (Stolár Juraj), 37. Švásta Ondřej (Hafenrichter Pavel) – 4. Vlastní, 8. Janouš Martin (Větrovec Pavel), 12. Šlapák Marcel (Janouš Martin), 16. Větrovec Pavel, 17. Obermajer Ladislav (Halenka Jakub), 18. Janouš Martin (Plzák Michal)
ŽK: Švásta Ondřej, Chadima Miroslav, Jiránek Jakub, Skořepa Stanislav – Kocourek František ČK: Kvapil Tomáš – 0

RSC Čechie Slaný: Vošmík Petr – Hafenrichter Pavel, Švásta Ondřej, Chadima Miroslav, Jiránek Jakub, Kvapil Tomáš, Skořepa Stanislav, Vrchlavský Miloš, Stolár Juraj
Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří – Větrovec Pavel, Janouš Martin, Kolman Filip, Plzák Michal, Halenka Jakub, Šlapák Marcel, Obermajer Ladislav, Kocourek František Nejlepší hráči: Šlapák M., Geissler J. (oba Dobřichovice), Vrchlavský M. (Čechie)

Čechie dokázala ve druhé půli smazat pětibrankový náskok hostů z Dobřichovic. Utkání zcela rozdílných poločasů začali daleko lépe hosté. Na domácí hráče vyvinuli tlak, který vyústil vstřelením vlastní branky do domácí sítě. Hosté předváděli pohledné akce, které většinou končily brankou. Domácí stihli do přestávky jen zareagovat kontaktním gólem na druhý zásah soupeře, ale hosté si do druhé části hry odnesli luxusní pětibrankový náskok a asi nikdo by v této chvíli na domácí celek nevsadil. V poločasové přestávce byla asi „bouřka“ v domácí šatně, neboť slánští hráči vstoupili do 2. poločasu jako vyměnění. Zlepšovali se postupně v útočné hře a přebírali iniciativu na svoji stranu. Náskok hostí se začal stále zmenšovat. Po vstřelení branky z penalty na 3:6 se jejich tlak ještě zvyšoval, zároveň se ale také zvyšoval jejich častý projev NCH, což bylo znát na udělení OT. Hosté byli celou druhou půli zabrždění a tak pět před koncem domácí srovnali stav. To však ještě nebylo vše, dvě slepené branky domácího Švásty v závěru dokonali famózní obrat ve skóre. Domácí dohrávali posledních devět minut bez vyloučeného kanonýra Kvapila, hosté ale nabídnutou přesilovku nevyužily, což jen dokládá jejich totální kolaps po přestávce. První výhra pro Čechii znamená odskočení z bezprostředního sestupového ohrožení. Dobřichovice nebodovaly ani ve třetím venkovním utkání.

Další výsledky a tabulka jsou k vidění na ofiko webu fotbal.cz s přímým linkem zde.