NEZVLÁDNUTÝ ZÁVĚR ZÁPASU A DALŠÍ DOMÁCÍ PROHRA

Autor: , 16.11.2015

Ač jsme po první půli utkání 6.kola DIVIZE A proti silnému FC Baník Chomutov vedli a ještě dlouho měli zápas dobře rozehraný, nezvládli jsme fyzicky i psychicky závěr a prohráli 6:10.

RSC ČECHIE SLANÝ – FC BANÍK CHOMUTOV 7:10 (3:2)
Utkání bylo oboustranně vyrovnané a hrál se velmi rychlý a atraktivní futsal stylu „nahoru dolů“. V úvodu jsme šli po dvou brankách našeho Průchy do vedení. Soupeř korigoval, ale Stolár nám vrátil dvoubrankový náskok. Škoda že ještě neproměnil desetimetrový kop, protože hostům se do poločasu ještě podařilo snížit na rozdíl jediné branky.
V druhé půli se ovšem projevil nejen vyšší počet hráčů soupeře, kdy proti naší šestici hráčů do pole, kde nám chybělo několik borců základní sestavy, točil Chomutov dvě čtyřky akčních mladíků, ale také věk a fyzička… Hosté vyrovnali, otočili a od té doby jsme už tahali za kratší konec. Jiránek ještě vyrovnal na 4:4, ale v rozmezí 29. až 33.minuty jsme inkasovali čtyři branky a bylo defacto rozhodnuto. Kosmetické úpravy v podobě branek Jiránka a Stolára už na naší prohře nic nezměnily, tím spíš, když jsme inkasovaly dvě zbytečné červené karty (Chadima a Jiránek) a museli přečkávat oslabení… Na konečných 7:10 ještě snižoval v poslední minutě náš Průcha.

Kudrna – Chadima, Švásta ©, Stolár, Jiránek, Vrchlavský, Průcha

Více info, tabulky a statistiky přineseme v další novince