VYSOKÁ PROHRA V PŘÍBRAMI A SESTUPOVÉ PŘÍČKY

Autor: , 26.11.2015

V 7.kole DIVIZE A jsme zajížděli do Příbrami a od zdejší Legie si bohužel odvezli osmigólový příděl… Více v oficiálním reportu soutěže, níže pak statistiky a odkaz na tabulku, kde se bohužel nacházíme již na sestupové příčce.

Legie Příbram – RSC Čechie Slaný 8 : 1 (4 : 0) 

Legie si celkem hladce poradila na své palubovce s Čechií, hosté sehráli vyrovnanou partii jen v úvodní desetiminutovce. Do utkání vstoupili výborně domácí, Valta se trefil dvakrát do slánské sítě a vnesl do svých řad klid. Domácí se mohli opřít o skvělého brankáře Vančáta, který udržel čisté konto až do 24 minuty a o obránce Šperera, který připravoval šance pro své spoluhráče. Do přestávky se domácí ještě trefili 2x a přinesli si tak do druhé části hry slibný čtyřbrankový náskok. Brzy po změně stran udeřili domácí popáté a prakticky bylo rozhodnuto. Hosté stačili vstřelit jen čestný úspěch, v závěru hosté nestačili ani fyzicky, což se projevilo i na počtu akumulovaných faulů. Gólman Vančát podtrhnul svůj výborný výkon i vstřelením branky z 10mPK. Domácí také ve 2 poločase nakonec vstřelili čtyři branky a zcela zaslouženě si připsali druhou výhru v soutěži. Tato první domácí výhra posunula Legii na 8 místo tabulky, z bezprostředního sestupového ohrožení, její kapitán Šperer si nadále drží 100% bodovou úspěšnost v aktivitě. Čechie si připsala druhou porážku v řadě a propadla se na sestupové 11 místo.

Branky (asistence): 3. Valta Michal (Zákoucký Vojtěch), 6. Valta Michal (Venta Václav), 15. Zákoucký Vojtěch (Šperer Josef), 19. Šperer Josef, 23. Bureš Miloš (Mezera Petr), 29. Mezera Petr, 36. Vančát Milan, 38. Bureš Miloš (Šimák Ladislav) – 24. Švásta Ondřej (Stolár Juraj)
ŽK: Vančát Milan, Bureš Miloš – Hafenrichter Pavel, Stolár Juraj, Průcha Josef

Legie Příbram: Vančát Milan – Šperer Josef, Venta Václav, Kvasnica Michael, Mezera Petr, Šimák Ladislav, Bureš Miloš, Valta Michal, Zákoucký Vojtěch
RSC Čechie Slaný: Kudrna Michal – Hafenrichter Pavel, Stolár Juraj, Chaloupka David, Muláček Lukáš, Kvapil Tomáš, Průcha Josef, Švásta Ondřej, Mrština Bohumil

Nejlepší hráči: Šperer J., Vančát M., Mezera P. (všichni Legie)

Další výsledky a tabulka jsou k vidění na ofiko webu fotbal.cz.