OSLAVA FUTSALU & VÝHRA V DERBY SE SLÁNSKÝM HRASLEM

Autor: , 30.11.2015

Osm kol soutěže trvalo, než jsme se konečně sešli kompletní a jak to hned bylo na našem výkonu znát. Až na drobné zakolísání v druhé půli jsme si suverénně poradili s velmi silným a kvalitním slánským Hraslem a zvítězili 7:4.

RSC Čechie Slaný – Hrasl Slaný 7:4 (4:0)

Celou první půli jsme byli jednoznačně lepším týmem a soupeře do ničeho vážnějšího nepustili. Ve 4.minutě otevřel skóre Kvapil, minutu nato zvýšil Chaloupka na 2:0. Pak se ještě trefil Jiránek a tři minuty před koncem zvyšoval na 4:0 opět agilní Chaloupka. Nebýt skvělého brankáře hostí a jeho zázračných zákroků, bylo by skóre v náš prospěch ještě vyšší. Hráli jsme naprosto fantasticky, jak už dlouho ne.

Do druhého dějství nastoupili hosté jako vyměnění a hra se vyrovnala. Pak jsme bohužel v rozmezí 23.- 26. minuty třikrát inkasovali, soupeř neskutečně ožil a my byli „na ručník“. Když Hrasl v 29.minutě vyrovnal na 4:4, všem zatrnulo a původní jednoznačná záležitost vzala rázem za své. Ještě v té samé minutě však naštěstí přišel nejdůležitější okamžik zápasu, když nám Průcha po asistenci Kvapila vrátil vedení – 5:4. Rozhořel se úporný boj, kdy se neúnavní hosté snažili o vyrovnání a my navýšit vedení, což se podařilo díky nádherné brance, kterou vsítil ve 35.minutě Chadima. Dvougólový náskok nám vrátil klid a když minutu před koncem přidal další pojistku Jiránek, bylo rozhodnuto o tom, že důležité tři body zůstanou doma.

Podali jsme nejlepší letošní výkon, byl to nádherný zápas a špičkový futsal, k němuž přispěly oba týmy. Více info v ofiko reportáži během týdne.

Sestava: Kudrna – Chadima, Kvapil, Průcha, Bůžek, Jiránek, Hafenrichter, Chaloupka, Stolár, Mrština, Vrchlavský, trenér: Žák