STATISTIKY Z UTKÁNÍ S HRASLEM – V NEDĚLI OD 16 HODIN „DOMA“ S TŘEBUSICEMI

Autor: , 5.12.2015

V 9.kole DIVIZE A nás v neděli 6.12. čeká utkání s PK Třebusice ve slánské hale BIOS, jíž má náš odvěký rival také jako svojí palubovku, čili defacto hrajeme na domácí půdě. VŠECHNY SRDEČNĚ OD 16 HODIN ZVEME – PŘIJĎTE NÁS POVZBUDIT.

Níže přinášíme oficiální statistiky i oficiální soutěžní report z našeho posledního utkání, kdy jsme v derby porazili slánský Hrasl. Dole pak je pak odkaz na tabulku, v níž jsme poskočili na desátou příčku.

RSC Čechie Slaný – Hrasl Slaný 7 : 4 (4 : 0)

Domácí Čechie ve slánském derby přehrála Hrasl, hosté zmazali čtyřbrankové manko, ale stejně na body nedosáhli. Hostitelský celek od samého začátku diktoval tempo své výborné hry v 1 poločase a svou převahu stvrdil dvěma slepenými góly hned v úvodu. Do přestávky se domácí trefili ještě dvakrát, hosté se vůbec neprosadili a domácí šli tak do druhé části s jasným náskokem. Po změně stran to ale hosté nezabalili, ztmelili se a čtyřmi góly během 6 minut se vrátili do hry. Radost hostů s vyrovnání ale trvala jen chvilku, než si domácí vrátili vedení. To ještě v samotném závěru stvrdili dalšími dvěma zásahy a přehráli jinak dobře hrající Hrasl. Domácí kromě sedmi gólů ještě 3x trefili brankovou konstrukci soupeřovi branky. Čechie si tak připsala druhou výhru v soutěži a drží se v nabité spodní části tabulky. Hrasl zůstává s pěti výhrami v horní části tabulky a jeho hráč Klusáček je zatím ve sbírání bodů do aktivity 100%.

Branky (asistence): 4. Kvapil Tomáš (Chadima Miroslav), 5. Chaloupka David (Hafenrichter Pavel), 12. Jiránek Jakub (Chaloupka David), 17. Chaloupka David (Bůžek Luboš), 29. Průcha Josef (Kvapil Tomáš), 35. Chadima Miroslav (Kvapil Tomáš), 39. Jiránek Jakub (Hafenrichter Pavel) – 23. Klusáček Petr (Kuba Ondřej), 24. Landvojtovič Jan ml. (Peška Jan), 26. Kubenka Petr (Klusáček Petr), 29. Klusáček Petr (Landvojtovič Jan ml.)
ŽK: Chadima Miroslav – Klusáček Petr

RSC Čechie Slaný: Kudrna Michal – Hafenrichter Pavel, Chadima Miroslav, Kvapil Tomáš, Bůžek Luboš, Stolár Juraj, Průcha Josef, Mrština Bohumil, Vrchlavský Miloš, Chaloupka David, Jiránek Jakub, Smrkovský Karel
Hrasl Slaný: Frolík Jakub – Peška Jan, Kubenka Petr, Kuba Ondřej, Klusáček Petr, Landvojtovič Jan ml., Kozák Petr

Nejlepší hráči: Chaloupka D. (Čechie), Klusáček P. (Hrasl), Jiránek J. (Čechie)

Ostatní výsledky a tabulka po 9.kole zde.