VÝHRA 8:3 NAD TŘEBUSICEMI

Autor: , 7.12.2015

Ve včerejším 9.kole DIVIZE A jsme dokázali využít „domácího“ prostředí a zvítězili nad tradičním rivalem, týmem PK Třebusice 8:3 (4:3). Celé utkání jsme byli jednoznačně lepší, jen nám bohužel utekl samotný úvod, kdy jsme nechali PK Třebusice jít do vedení. V kompletní síle jsme však nepříznivý vývoj utkání zvrátili a otočili, přičemž mnoho nechybělo a soupeř, který proti nám praktikoval svůj silový antifutsal, mohl inkasovat potupnou „desítku“.

PK Třebusice – RSC Čechie Slaný 3:8 (3:4)

V úvodu utkání jsme po zbytečných chybách prohrávali v 7.minutě už 0:2. Pak se ale dvakrát trefil Stolár a když se soupeř v 17.minutě ujal opět vedení, netušil, že to byla poslední branka, jíž v utkání vstřelil. Minutu nato totiž Chadima vyrovnal, aby v samotném závěru strhnul poločasové vítěství na naší stranu po spolupráci Průchy s Kvapilem posledně jmenovaný hráč.
Začátek druhého dějství byl oboustranně opatrný, ale pak nám ve 28.minutě nejprve Kvapil a po něm Průcha vrátili klid. Když potom tři minuty před koncem zápasu zvýšil Jiránek na 7:3, bylo defacto rozhonuto a branka Kvapila z 39.minuty už byla jen „kosmetickou“ úpravou. Získali jsme další veledůležité tři body.

Více info v ofiko reportáži během týdne.

Sestava: Kudrna – Chadima, Kvapil, Průcha, Jiránek, Hafenrichter, Chaloupka, Stolár, Mrština
Trenér: Žák