JEDNOZNAČNÁ ZÁLEŽITOST A TŘETÍ VÝHRA V ŘADĚ

Autor: , 13.12.2015

Naposledy na domácí půdě v roce 2015 se přestavil náš A-tým, když přivítal v hale BIOS celek Olympiku Mělník. Poprvé v této sezóně, která se nám zatím nedaří dle našich představ, jsme byli svědky naší suverénní výhry a i přes velmi sympatický výkon mělnických mladíků bylo utkání jednoznačnou záležitostí a o vítězi nemohlo být pochyb. Vyhráli jsme potřetí v řadě a zisk tří bodů je o to cenější, že jsme porazili soupeře z bojů o záchranu, v níž jsme stále ještě bohužel namočení. Tyto tři body jsou veledůležité.

RSC Čechie Slaný – SK Olympik Mělník B 8:1 (3:1)

V úvodu to byla vzájemná oťukávaná s rychlým a agresivním soupeřem. První branku utkání vstřelil v 7.minutě náš Chadima, ale to bylo na dlouho dobu vše. Hrál se pohledný rychlý a místy tvrdý futsal nahoru dolů s šancemi na obou stranách a hra byla hodně vyrovnaná. Vyrovnání bohužel přišlo i ve skóre, když se v 19.minutě trefili i hosté. Naštěstí jsme si v poslední minutě prvního dějství dokázali vzít nejen náskok zpět, ale ještě ho navýšili. To když se nejdříve trefil Průcha a pár vteřin před závěrečným hvizdem zvýšil na 3:1 Mrština.

S dvoubrankovým náskokem se nám hrálo daleko klidněji a postupně jsme začali přebírat iniciativu utkání. Když ve 26.minutě zvyšoval nejdříve Jiránek a minutu nato potom Průcha dával na 5:1, bylo o vítězi zápasu víceméně rozhodnuto. Hosté se snažili, ale nedokázali trefit branku, pouze dvakrát její tyče, a když ve 33.minutě nádherně a unikátně skóroval Chadima, nebylo co řešit. Hosté nedokázali proměnit ani dva desetimetrové kopy, naopak naše skóre ještě navýšil Průcha a v poslední minutě opět Mrština. Zaslouženě jsme zvítězili 8:1.

Statistiky a více info v ofiko reportáži během týdne.

Sestava: Kudrna – Chadima, Kvapil, Průcha, Jiránek, Hafenrichter, Chaloupka, Bůžek, Mrština trenér: Žák