STATISTIKY A OFIKO SOUTĚŽNÍ REPORT Z DOBŘICHOVIC

Autor: , 9.2.2016

Jako tradičně vám přinášíme statistiky a oficiální soutěžní reportáž z posledního utkání DIVIZE A, ve kterém jsme zvítězili na palubovce předposledních Dobřichovic a získali sedmibodový náskok na jejich sestupovou příčku, navíc jsme v tabulce poskočili na 8.příčku. Report je tentokrát velmi zajímavý, zejména zmínka o zmatku časoměřiče. My víme své – ostatně report níže včetně důkazu hovoří za vše.

Sokol Dobřichovice – RSC Čechie Slaný 8 : 9 (2 : 5) 

Čechie přestřílela domácí Dobřichovice o jedinou branku, rozhodující náskok přišel již po 9 minutách hry. Pro nezaujatého diváka se jednalo o velmi těžké utkání, dvou celků bojujících o záchranu. Lépe do utkání vstoupili hosté, po raketovém nástupu vedli po 9 minutách již 4:0, domácí hráči byli zaskočeni tímto vývojem, ale postupně se oklepali a dvěma góly se dostali zpět do hry. Ke konci prvního dějství hosté přidali další pohlednou branku a odnesli si tak do druhé části hry nadějný tříbrankový náskok. Po změně stran se značně přiostřilo na obou stranách. Hosté rychle utekli svému hostiteli na rozdíl čtyř branek. Tento již známý stav domácí opět nabudil a dvěma slepenými góly utkání opět zdramatizovali. Vypadalo to, že se domácí pokusí o vyrovnání, což se jim nepodařilo. Hosté odpověděli stejnou měrou a vrátili si vedení o čtyři branky. Po 33 minutách hry hosté vedli již 4:9. Ani to však nebyl konec, přišly další čtyři zásahy slánské sítě a čtyři minuty před koncem vedli hosté o pouhou branku. Závěr utkání provázel i zmatek u časoměřiče. Domácí ze dvou 10mPK proměnili jen jeden a to je možná stálo remízu. Čechie tak získala opět tři důležité body po předchozích dvou prohrách a utekla do sestupových vod na sedm bodů, v posledních utkání pravidelně boduje Mrština. Dobřichovice získaly v posledních 6 utkáních jen jediný bod a záchrana se jim vzdaluje, manko nyní činí sedm bodů.

Branky (asistence): 11. Hartman David (Janouš Martin), 14. Obermajer Ladislav (Hartman David), 24. Janouš Martin (Šlapák Karel), 25. Smiovský Michal (Geissler Jiří), 33. Šlapák Karel, 34. Krištůfek Pavel, 35. Obermajer Ladislav (Janouš Martin), 36. Šlapák Karel – 2. Chaloupka David (Caizl Pavel), 3. Hafenrichter Pavel (Chadima Miroslav), 8. Stolár Juraj (Hafenrichter Pavel), 9. Kvapil Tomáš (Kudrna Michal), 17. Hafenrichter Pavel (Chadima Miroslav), 22. Chaloupka David (Caizl Pavel), 27. Kvapil Tomáš (Chaloupka David), 28. Caizl Pavel (Mrština Bohumil), 33. Stolár Juraj (Kvapil Tomáš)
ŽK: Janouš Martin, Smiovský Michal, Obermajer Ladislav – Kvapil Tomáš, Stolár Juraj

Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří – Kolman Filip, Janouš Martin, Plzák Michal, Smiovský Michal, Štědronský Martin, Obermajer Ladislav, Šlapák Karel, Hartman David, Krištůfek Pavel
RSC Čechie Slaný: Kudrna Michal – Hafenrichter Pavel, Chadima Miroslav, Jiránek Jakub, Kvapil Tomáš, Chaloupka David, Caizl Pavel, Mrština Bohumil, Stolár Juraj
Nejlepší hráči: Hafenrichter P., Stolár J. (oba Čechie), Janouš M. (Dobřichovice)

Tabulka a výsledky po 16.kolech zde.