KRUTÁ ODVETA ZA MINULOU PORÁŽKU – DERBY JASNĚ PRO HRASL…

Autor: , 23.10.2016

I s úroky se pomstil slánský Hrasl za poslední vzájemné utkání, které jsme na jaře zvítězili. Ve 3.kole DIVIZE A nebylo pochyb o vítězi a utkání mělo víceméně jednoznačný průběh. Silný Hrasl nás přehrál a po zásluze zvítězil – skóre je pravda hodně kruté, ale nedá se nic dělat… Krátký report od vedoucího mužstva Ing.Macáka naleznete níže, více pak příště v oficiálních reportech soutěže a statistikách DIVIZE A. My se budeme snažit na toto utkání rychle zapomenout a věřit, že příště se nám bude dařit zase o něco lépe.

Hrasl Slaný – RSC Čechie Slaný 11:5 (5:2)

Do utkání jsme vstoupili lépe my, kdy se již ve třetí minutě se prosadil Kubenka a poslal nás do vedení. Bylo to ale poprvé a hlavně naposledy v zápase. Naše radost trvala jen asi tři minuty, domácí záhy vyrovnali a a ještě rychleji šli do vedení – 2:1. Následovala desetiminutovka, kdy se střídaly šance na obou stranách, avšak bez branek. Na 3:1 upravili domácí až v 15. minutě, kdy se přes celé hřiště trefil domácí brankář Frolík. O snížení z naší strany se po rohu zasloužila dvojice Průcha-Kubenka, když prvně jmenovaný tečoval střelu Kubenky do sítě – 3:2. Bohužel jsme nadějný výsledek nedokázali do poločasu udržet a ten skončil 5:2.

Na začátku druhé půle se podařilo snížit Stolárovi, ale to bylo z naší strany vše. Poté existoval na hřišti již jen jeden tým a to domácí… Postupem času navyšovali skóre až na konečných 11:5. Nutno uznat, že si Hrasl tři body opravdu zasloužil…

Sestava: Kudrna – Mrština ©, Kubenka, Stolár, Průcha – Žák, Kvapil, Zelenka, Švásta

Branky: Kubenka, Průcha, Stolár, Kvapil, Zelenka