STATISTIKY A OFIKO REPORT Z REMÍZY S PŘÍBRAMÍ

Autor: , 22.2.2018

Níže přinášíme ohlédnutí za 18.kolem Středočeského krajského přeboru a oficiální reporty a statistiky z webu soutěže. Vše o remíze se silnou Příbramí najdete níže.

28336430_10156142602051489_1323300122040007434_o

RSC Čechie Slaný – FK VIVA Příbram 9 : 9 (4 : 4) 

Zajímavé, kvalitní utkání bohaté na branky mezi domácí slánskou Čechií a příbramskou Vivou nepoznalo vítěze, obraty ve skóre, souboj domácího střelce Mrštiny s nekompletním soupeřem, navíc oslabeným o vyloučeného Malého přinesl větší radost hostům, kteří v posledních minutách smazali čtyřbrankové manko a dotáhli utkání do remízového konce. Pohledný, tvrdý, a hlavně vyrovnaný futsal, kde přes bohatou úrodu branek podali výborný výkon oba gólmani, kterým několikrát pomohla i branková konstrukce. Do 8 minuty to nevypadalo na žádnou střeleckou přestřelku, až poté přišla úvodní branka domácí kanonýra a kapitána Mrštiny. Hosté zareagovali po 12 minutách hry Zykánem a odstartovali tak brankové hody. Hosté šli vzápětí i do vedení brankou Hanáčka, ale začala přetahovaná o skóre. Dvě branky domácích od Mrštiny a Kroutila vrátily vedení domácím, soupeř odpověděl stejnou měrou, o po trefách Havelky a Branžovského se radoval z opětovného vedení. Mrština však těsně před přestávkou stihl hattrick, kterým poslal oba celky do kabin za nerozhodného stavu. Druhý poločas začali střelecky lépe domácí, Mrština koncertoval, připravil soupeři další dvě své branky, hosté kontrovali snižovací brankou Hanáčka. Přišla 29 minuta a hosté přišli o vyloučeného Malého. Jiránek nabídnutou přesilovku zužitkoval sedmou trefou, a když přišly další dvě branky od Kroutila a opět Mrštiny, vypadalo to s oslabeným příbramským soupeřem zle. Ale, možná domácí trochu podcenili závěr, hosté i s jediným náhradníkem do pole se odhodlal k mohutnému náporu, jehož odměnou mu byly čtyři branky v minutových intervalech, které jim zajistili vydřenou remízu. Postupně se trefili Branžovský, Havelka, Zykán a v poslední minutě trefil bod Kunc. Čechie má v odvetách zápornou bilanci 2 1 4 a zůstává devátá, šestý v aktivitě je Kroutil 48 (37+11), hned za ním je kapitán Mrština 47 (33+14), pravidelně sbírá body v odvetách Kvapil. Viva drží neporazitelnost již osm utkání (bilance 5 2 0) a je již druhá, druhým hráčem aktivity je Kunc 64 (35+29), který bodoval ve všech svých odehraných utkáních, v odvetách pravidelně boduje Branžovský.

Rozhodčí: Stádník Vladimír (), Bázler Jiří Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 18.2.2018 Výkop: 11:00 AF: D 5/4 – H 5/5
Branky (asistence): 8. Mrština Bohumil (Kvapil Tomáš), 15. Mrština Bohumil (Chadima Miroslav), 16. Kroutil Radovan, 20. Mrština Bohumil (Kvapil Tomáš), 22. Mrština Bohumil (Kvapil Tomáš), 28. Mrština Bohumil (Chadima Miroslav), 30. Jiránek Jakub, 35. Kroutil Radovan, 36. Mrština Bohumil (Kvapil Tomáš) – 12. Zykán Jan (Branžovský Marek), 13. Hanáček Martin (Havelka Lukáš), 16. Havelka Lukáš (Zykán Jan), 18. Branžovský Marek, 29. Hanáček Martin (Havelka Lukáš), 37. Branžovský Marek (Hanáček Martin), 38. Havelka Lukáš, 39. Zykán Jan (Kunc Jakub), 40. Kunc Jakub (Zykán Jan)
ŽK: Chadima Miroslav – Hausleitner Jakub ČK: 0 – Malý Martin
R. S. C. Čechie Slaný: Vošmík Petr, Mrština Bohumil, Chadima Miroslav, Jiránek Jakub, Kvapil Tomáš, Danylych Denys, Hrubík Nenad, Kroutil Radovan, Moravec Rudolf
FK VIVA Příbram: Branžovský Marek, Zykán Jan, Hausleitner Jakub, Kunc Jakub, Malý Martin, Hanáček Martin, Havelka Lukáš
Nejlepší hráči: Mrština B. (Čechie), Branžovský M. (Viva), Vošmík P. (Čechie)

Tabulka po 18.kole a ostatní výsledky jsou k náhlednutí zde.