NA SILNOU PŘÍBRAM JSME VE 3.KOLE NESTAČILI…

Autor: , 11.11.2018

Příbramský tým sice úvodní dvě kola prohrál a krčil se na samém konci tabulky, ale k nám přijelo velmi silné a sebevědomé mužstvo, které bylo bohužel nad naše síly a my po bojovném obětavém výkonu prohráli 4:8. I když nám víc než citelně chyběli zraněný Kroutil a znát byla i absence nemocného Mrštiny, je nutno uznat, že soupeř zvítězil zaslouženě a nebýt fantastického Kudrny v naší brance, bylo by skóre ještě vyšší….

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, baskebalové hřiště a text

RSC Čechie Slaný – FK VIVA Příbram 4:8 (1:4)

Hosté hned od úvodního hvizdu ukázali, že budou víc než silným protivníkem, měli více ze hry a Kudrna v naší bráně měl plné ruce práce, když předváděl jeden skvělý zákrok za druhým. Přesto v 9.minutě kapituloval a my prohrávali 0:1. Zatímco soupeř odstřeloval naši branku jak se dalo, my se do šancí příliš nedostávali a pokud, končily na také skvěle chytajícím gólmanovi Příbrami. Ve 13.minutě se nám podařilo vyrovnat, když Řehák přiťukl Průchovi a bylo to 1:1. Branka nás nabudila, hra se začala vyrovnávat, ale bohužel jsme v 16.minutě zbytečně inkasovali a aby toho nebylo málo, přišel zlomový okamžik utkání, kterým byla 17.minuta. Během ní jsme dovolili soupeři vstřelit dva góly do naší sítě, což, jak se později ukázalo, byl asi rozhodující okamžik celého utkání… I když jsme šance na korigování měli, do konce první půle se stav již neměnil.

Začátek druhého dějství jsme měli lepší my. Kvapil, který nastoupil do druhé půle, přihrál ve 22.minutě Průchovi a ten vstřelil svojí druhou branku. Následně obdržel hostující obránce za stažení našeho Kvapila ve vyložené šanci červenou kartu a my měli početní výhodu. I když jsme soupeře doslova zamkli na jeho polovině, branku jsme dát nedokázali. I po přesilovce jsme však drželi otěže zápasu ve svých rukou, měli mírnou převahu a příbramským zle zatápěli. Jejich brankář však podal stejně jako náš Kudrna skvělý výkon. A tak, když jsme branku nedokázali dát, inkasovali jsme a ve 28.minutě prohrávali 2:5. Řehák potom sice po sólové akci krásnou střelou minutu nato snížil na rozdíl dvou branek, ale hosté přidali, hru vyrovnali a víc nám již nedovolili. Naopak ve 32. minutě nám příbramští vstítili další gól a ve 35.minutě to bylo již 3:7. Naši hráči se snažili a bojovali, žel marně, nešlo to… A to tím spíš bez Volgnera a Řeháka, kteří museli v průběhu druhého poločasu odjet na utkání fotbalu. Moravec sice ještě nastřelil tyč a následně ve 37.minutě Náprstek po přihrávce našeho brankáře korigoval na 4:7, ale poslední slovo měli opět hosté, když jsme v samotném závěru dostali osmou branku. Prohráli jsme 4:8, prohráli jsme zaslouženě, soupeř byl lepší a tentokrát nad naše síly.

Branky: Průcha, Řehák, Náprstek

Sestava: Kudrna – Jiránek (c), Švásta, Volgner, Řehák, Náprstek, Moravec, Průcha, Kvapil