BOJ O DRUHÉ MÍSTO A PŘESTŘELKA PRO BRANDÝSEK…

Autor: , 20.2.2019

V 15.kole Středočeského krajského přeboru jsme hostili v neděli ve slánské hale tým FC Brandýsek, v tu dobu třetí tým tabulky, a protože druhé Třebusice zaváhaly, mohli jsme v případě výhry nejen poskočit na druhé místo, ale získat i náskok. To se nám však bohužel nepodařilo… Po nerozhodné první půli, kdy jsme zvrátili nepříznivý stav z 1:4 na poločasových 4:4, jsme měli druhý poločas ve svých rukou, vedli o několik branek a mohli vše pojistit z pokutových i desetimetrových kopů. Bohužel jsme je neproměnili a fatálně jsme nezvládli samotný závěr, když jsme v poslední minutě inkasovali branku a zůstali tak po porážce 8:9 bez bodů a na 4.místě… Více info v ofiko reportu z webu soutěže níže. 

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, baskebalové hřiště a text

RSC Čechie Slaný – Futsal Club Brandýsek 8 : 9 (4 : 4)

Brandýsek vyhrál přestřelku o jedinou branku u slánské Čechie, dramatický a vyrovnaný duel, přetahovaná o skóre, hosté si nakonec s jediným náhradníkem na střídání připsali všechny body, gólová představení kanonýrů na obou stranách, domácí Kroutil 5 gólů, hostující Kroc P. 4 branky. Velice pohledné utkání hrané nahoru a dolů, hosté se v okleštěné sestavě dokázali vyrovnat s hrou domácího celku. Lépe začali tento duel hostující hráči, kteří se v 8 minutě ujali vedení Krocem P. Vzápětí sice domácí srovnali stav Kroutilem, ale hosté byli v této pasáži hry střelecky efektivnější a třemi góly během tří minut nasadili k trháku, Kroc P. do 15 minuty si vystřelil hattrick, trefil se také Toman. Na tahu byli domácí a oplatili to stejnou mincí, tři branky během dvou minut, Jiránek a 2x Kroutil (také hattrick), opět bylo srovnáno a oba celky šly do poločasové přestávky za nerozhodného stavu. Další tří gólový únik předvedli domácí ihned pozměně stran, Kroutil přidal další své dvě branky (jednu z penalty), další přidal Hrůnek. Stíhačku začali hosté, nejprve snížil Růžička a poté vsítil kontaktní branku Toman svým druhým gólem. 6 minut před koncem se trefil domácí Švásta, ale ani toto dvoubrankové vedení na body nestačilo. V té samé minutě snížil Holub a vzápětí Kroc P. přidal svoji čtvrtou branku a na ukazateli skóre byl opět nerozhodný stav. To však ještě nebylo vše, v poslední minutě vystřelil hostům všechny body Toman, který si navíc zkompletoval hattrick. Brandýsek má čtyři výhry v řadě (z toho třikrát o jedinou branku) a posunul se na druhé místo tabulky, má řadu hráčů, kteří bodovali ve všech svých odehraných utkáních, Tesař, Kroc P. a Růžička. Čechie Slaný má odvetnou bilanci kladnou 4 0 2 a zůstává čtvrtá, Kroutil bodoval i střílel ve všech svých odehraných utkáních.

Rozhodčí: Říha Jaroslav, Cílek Martin Diváků: 15 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 17. 2. 2019 Výkop: 11:00 AF: D 5/1 – H 3/6
Branky (asistence): 10. Kroutil Radovan (Mrština Bohumil), 15. Jiránek Jakub, 16. Kroutil Radovan, 17. Kroutil Radovan (Jiránek Jakub), 23. Kroutil Radovan (Jiránek Jakub), 25. Hrůnek Miroslav (Kroutil Radovan), 26. Kroutil Radovan, 34. Švásta Ondřej (Kroutil Radovan) – 8. Kroc Patrik (Růžička Jiří), 12. Toman Matěj, 14. Kroc Patrik (Toman Matěj), 15. Kroc Patrik (Hora Petr), 28. Růžička Jiří (Janjič Aleksandar), 30. Toman Matěj (Holub Ondřej), 34. Holub Ondřej, 35. Kroc Patrik (Holub Ondřej), 40. Toman Matěj (Kroc Patrik)
ŽK: Jiránek Jakub – Růžička Jiří, Kroc Patrik, Hora Petr
RSC Čechie Slaný: Pflégr Václav – Mrština Bohumil, Kroutil Radovan, Švásta Ondřej, Jiránek Jakub, Hrůnek Miroslav, Moravec Rudolf, Náprstek Radek, Volgner Petr
Futsal Club Brandýsek: Janjič Aleksandar – Růžička Jiří, Holub Ondřej, Toman Matěj, Kroc Patrik, Hora Petr Nejlepší hráči: Kroutil R. (Čechie Slaný), Janjič A., Kroc P. (oba Brandýsek)

Ostatní výsledky a tabulka přímým linkem zde.