ČERNÝ DEN KLUBU… DOMÁCÍ POTUPNÝ DEBAKL S PERNŠTEJNEM…

Autor: , 11.11.2019

Jsou zápasy, na které byste nejraději zapomněli… Utkání 3.kola Divize A rozhodně patří mezi ně. Naše sestava sice byla značně nekompletní a okleštěná, ale patnáct branek v naší síti je jednou z nejvyšších proher v historii klubu… Více níže ve statistikách a oficiálním reportu z webu soutěže.

Na obrázku může být: text

RSC Čechie Slaný – TJ Spartak Perštejn 4:15 (1:4)

Pernštejnský Spartak pokračuje v brankové demolici soupeřů, tentokrát to odnesla na své palubovce slánská Čechie 15 góly, specifická hra perštejnského nováčka s brankářem v poli, dělá soupeřům velké starosti, stejně jako přesná kombinační hra zakončená góly, hned tři hostující hráči si vystřelili hattrick, brankář Filinger, Dolejška a Schreiner, domácím snahu nelze upřít, ale hned v sedmi případech trefili konstrukci perštejnské branky. Toto utkání bylo od začátku jasnou záležitostí hostujícího mužstva, které bylo od prvních minut aktivnější a mělo i více ze hry, jejich akce byly propracované, většinu branek dalo po dobře sehrané kombinaci na jeden dotek. Hosté hrající s brankářem neustále v poli dostávali soupeře pod tlak, který se projevil ve skóre. Domácí dokázali držet nerozhodný stav jen úvodních 5 minut, než se hosté rozjeli a ve dvouminutových intervalech si vytvořili dostatečný čtyřbrankový náskok, skóre otevřel Hofman, poté přišly dvě trefy Hulínského a jedna Schreinera. Až po 13 minutách smazali hostitelé nulu na svém kontě brankou Dandy P., ale to bylo do přestávky vše, hosté si přenesli tříbrankové vedení. Podobný scénář měla i druhá část hry, hosté neustále navyšují své vedení, domácí sporadicky kontrují, většina jejich zakončení přistává na brankové konstrukci Perštejna. Brzy po změně stran se střelecky prosazuje brankář Filinger, 2x se trefuje Dolejška, poté podruhé Schreiner a po půlhodině hry připravuje mečbol na desítku Chmelan pro Filingera. Domácí odpovídají jedinou brankou Dandy P. V závěrečné desetiminutovce si hosté ještě vylepšují skóre i individuální statistiky, Filinger, Dolejška i Schreiner si kompletují hattricky, v závěru se dvakrát mezi střelce zapisuje také nová posila Bubela. U hostitelského celku si dvě branky v závěru připsal Danda L. Opět všech sedm hráčů hostí se zapsalo do aktivity, hned čtyři hráči se prosadili ve všech třech odehraných utkáních, brankář Filinger, Chmelan, Hulínský a Dolejška. U Čechie po zatím pokaždé v aktivitě prosadil jen Danda P.

Rozhodčí: Laštovička Stanislav (8,4), Prágl Martin (8,4) Delegát: Švagr Roman Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 3. 11. 2019 Výkop: 11:00 AF: D 2/5 – H 2/4 Fair-play: D 26 – H 26
Branky (asistence): 13. Danda Petr (Hrůnek Miroslav), 25. Danda Petr (Jiránek Jakub), 32. Danda Lukáš, 39. Danda Lukáš (Hrůnek Miroslav) – 5. Holman Jaroslav (Dolejška Matěj), 7. Hulinský Petr (Holman Jaroslav), 9. Schreiner Martin (Bubela Ondřej), 11. Hulinský Petr (Dolejška Matěj), 22. Filinger David, 23. Dolejška Matěj (Hulinský Petr), 25. Dolejška Matěj (Holman Jaroslav), 26. Schreiner Martin (Holman Jaroslav), 30. Chmelan Jiří (Dolejška Matěj), 31. Filinger David, 32. Filinger David (Bubela Ondřej), 33. Dolejška Matěj (Filinger David), 34. Schreiner Martin (Holman Jaroslav), 38. Bubela Ondřej, 40. Bubela Ondřej (Chmelan Jiří)
ŽK: Jiránek Jakub – Hulinský Petr
RSC Čechie Slaný: Dvořák Pavel – Jiránek Jakub, Volgner Petr, Hrůnek Miroslav, Chochola Zbyněk, Danda Petr, Danda Lukáš
TJ Spartak Perštejn: Filinger David – Chmelan Jiří, Schreiner Martin, Dolejška Matěj, Hulinský Petr, Bubela Ondřej, Holman Jaroslav
Nejlepší hráči: Filinger D., Holamn J., Chmelan J. (všichni Perštejn)