PO TĚSNÉ PROHŘE Z KOLÍNA BEZ BODŮ…

Autor: , 14.11.2019

Ani ve 4.kole Divize A jsme bohužel nedokázali bodovat, byť ani tentokrát (stejně jako v prvních dvou kolech) jsme k tomu neměli daleko a utkání vypadalo dlouho slibně. Nakonec jsme prohráli jednobrankovým rozdílem 6:5. Více o utkání najdete v oficiálním reportu z webu soutěže a zápasových statistikách.

Na obrázku může být: one or more people , people playing sports a basketball court

SKP Kolín – RSC Čechie Slaný 6:5 (3:3)

Kolínský SKP vvdřel nejtěsnější výhru nad slánskou Čechií, rozhodnutí přinesla až závěrečná sedmiminutovka, kdy domácí strhli vedení na svoji stranu a ustáli i závěrečnou power-play soupeře, hostům na bodový zisk nestačilo rychlé dvoubrankové vedení ani hattrick Dandy P. Do utkání dvou vyrovnaných soupeřů vstoupili lépe hosté, které do vedení dostal čistým hattrickem, během 4 minut, nechytatelnými střelami Danda P. Na jeho první zásah ještě dokázal hostitel rychle zareagovat vyrovnávací brankou nové posily Rosendorfa, ale brzy svítilo na ukazateli skóre 1:3. Tento nepřiznivý stav však domácí vyburcoval ke stíhací jízdě, kterou začal kontaktní brankou Seifert a po 13 minutách vyrovnal stav Kopecký. Takto nerozhodně nakonec skončil i první poločas, ve kterém měli blíže k vedení hosté, v závěru však neproměnili 10mPK a poté ještě orazítkovali tyč kolínské svatyně. Ve druhé části hry se skóre dlouhých 11 minut neměnilo, oba celky si nechaly další přesné zásahy až na závěrečnou devítiminutovku. Nejprve si hosté vrátili vedení Volgnerem, ale v téže minutě se domácím podařilo vyrovnat Jehličkou. Dvě minuty na to se také domácí dočkali vedení Švábem. Hosté ve snaze vyrovnat, začali hrát power-play, ale do prázdné slánské branky se trefil 2 minuty před koncem Kopecký a bylo rozhodnuto, a tak 3 mistrovské body zůstaly v Kolíně. Domácí tým ve 2 poločase ještě 2x trefil tyč slánské branky, domácím se po změně stran rozehrál brankář Černý, který se několika bravurními zákroky podílel na výhře svého celku. Kolín má po čtyřech utkáních 6 bodů, nejlepšími střelci jsou Slezák s 8 góly ze dvou odehraných zápasů a Kopecký, který za stejný počet utkání stihl 6 branek. Slaný jediné zůstává po 4 odehraných kolech bez bodu, v bodové aktivitě je 100 % Danda P. 6+1, ale zatím je příliš osamocen.

Rozhodčí: Černý Martin (8,4), Nejedlo Tomáš (8,4) Delegát: Ing. Bydžovský Zdeněk Diváků: 10 Místo konání: SH Kolín Datum konání: 9. 11. 2019 Výkop: 19:15 AF: D 6/4 – H 4/5 Fair-play: D 25 – H 26
Branky (asistence): 3. Rosendorf Stanislav (Navrátil Jakub), 8. Seifert Lukáš (Škopek Michal), 13. Kopecký Miroslav (Kovařík Jakub), 31. Jehlička Aleš (Kopecký Miroslav), 33. Šváb Tomáš (Kopecký Miroslav), 37. Kopecký Miroslav – 2. Danda Petr (Řehák Zdeněk), 3. Danda Petr (Danda Lukáš), 5. Danda Petr (Danda Lukáš), 31. Volgner Petr (Jiránek Jakub), 39. Danda Lukáš (Jiránek Jakub)
ŽK: Navrátil Jakub, Šváb Tomáš – Volgner Petr
SKP Kolín: Černý Jiří – Seifert Lukáš, Škopek Michal, Navrátil Jakub, Kopecký Miroslav, Rosendorf Stanislav, Šváb Tomáš, Funda Ladislav, Jehlička Aleš, Kovařík Jakub
RSC Čechie Slaný: Dvořák Pavel – Jiránek Jakub, Volgner Petr, Paluba Jan, Řehák Zdeněk, Danda Petr, Danda Lukáš Nejlepší hráči: Danda P. (Slaný), Černý J. (Kolín), Danda L. (Slaný)