DALŠÍ DOMÁCÍ VÝHRA✌️PORAZILI JSME CHOMUTOV

Autor: , 9.12.2019

V posledním domácím utkání DIVIZE A tohoto roku jsme hostili celek FC Atletico Chomutov a ač jsme v úvodu utkání prohrávali již 0:3, ještě do první půle jsme zápas otočili a v druhém dějství jsme si dokráčeli pro druhou divizní výhru, první dvoucifernou  Nutno podotknout, že zaslouženou

Na obrázku může být: one or more people , people playing sports , basketball court a text

RSC Čechie Slaný – FC Atletico Chomutov 11:5 (5:4)

Úvod do zápasu se nám vůbec nepovedl a než jsme se rozkoukali, už jsme v 5.minutě prohrávali 0:3. Trvalo dalších pět minut, než jsme srovnali hru a měli také první šanci, kdy však Paluba trefil jen tyč. V 10. minutě se po samostatné akci prosadil Kroutil a jeho branka jakoby nás pokropila živou vodou. Během dalších tří minut bylo totiž rázem vyrovnáno, když se trefili oba naši Dandové. Petrovi na druhý gól přihrával Řehák, Lukáš pak srovnal po samostatné akci. V 15. minutě se ještě hosté dostali naposledy do vedení, ale to bylo z jejich strany prakticky vše. V posledních dvou minutách totiž zaúřadoval kapitán Jiránek a dvakrát po přihrávkách Kroutila otočil skóre, takže jsme šli do šaten za poločasového vedení 5:4.

Druhá půle byla již plně v naší režii a to tím spíš, když hned v úvodu po přihrávce P.Dandy zvýšil Paluba na rozdíl dvou branek. Ve 27. minutě se potom po asistenci Náprstka prosadil Kroutil a vše vypadalo na jednoznačnou záležitost. Hosté se však nevzdávali a ještě jednou utkání zdramatizovali, když ve 30.minutě snížili z dorážky na 7:5. Poté co nás, jako ostatně celé utkání, skvěle podržel výborně chytající Dvořák, vyslal po dvou minutách jasnou odpověď L.Danda a vrátil nám tříbrankové vedení, které jsme v samotném závěru ještě navyšovali. Na 9:5 dával Jiránek (asistence L.Danda) a ten samý hráč pak přihrál Palubovi na desátou branku. Tři minuty před koncem upravil na konečných 11:5 po přihrávce Řeháka pak opět dnes skvěle hrající kapitán Jiránek. Veledůležité tři body, se kterými jsme se dostali opět na dostřel k týmům v tabulce těsně nad námi, tak zůstaly doma 😉 Více info včetně statistik přineseme v další novince.

Sestava: Dvořák – Jiránek (c), Řehák, P.Danda, L.Danda, Kroutil, Náprstek, Paluba

Branky: Jiránek 4, Kroutil 2, Danda L. 2, Paluba 2, Danda P