PO BOJI JSME PADLI S FAVORIZOVANOU SLATINOU…

Autor: , 6.2.2020

Na to, v jaké sestavě jsme nastoupili a kolik nám chybělo hráčů, jsme vzdorovali favoritovi velmi dlouho a velmi úspěšně, když jsme zvrátili nepříznivý stav z úvodu utkání a ve 30.minutě dokonce vyrovnali na 5:5. Zlom nastal až v poslední desetiminutovce, která patřila zkušenějším hostům. Opět nás fantasticky držel skvělými zákroky brankář Dvořák, o chycené penaltě nemluvě. Bohužel ani on nezabránil konečné prohře 5:9, který byla díky inkasovaným brankám v samotném závěru zbytečně krutá. Více info si můžete přečíst v ofiko reportu z webu soutěže a pozápasových statistikách níže.

Na obrázku může být: one or more people , people playing sports , basketball court a text

RSC Čechie Slaný – FC Slatina 2006 5 : 9 (2 : 4)

Slatina si veze všechny body od slánské Čechie, dlouho vyrovnané utkání hosté rozhodli v závěrečné čtvrtině utkání, drtivou většinu branek připravil pro své spoluhráče kapitán Paluka, Beneš si vystřelil hattrick. Hosté bylo favoritem tohoto utkání a prakticky po celé utkání i vedli, domácím se podařilo dvakrát dotáhnout gólové manko, ale na závěrečné čtyři branky soupeře již nenašli odpověď. Hostům vyšel skvěle hned úvod již v první minutě přesně zamířil Tenkl a zanedlouho přidal pojistku Jeřábek. Domácí to však nerozhodilo, Danda P. vstřelil kontaktní branku a Mertlík ve 13 minutě srovnal stav. Další dvougólový únik připravila hostům dvojice Beneš, Paluka, který si přenesli do poločasové přestávky. V úvodu druhé části hry domácím svitla naděje v podobě snižovací branky Dandy L., o minutu později si ale hosté vrátili dvoubrankový náskok Palukou. Ani ten však nebyl ještě rozhodující, domácí bojovali a po půlhodině hry se jim podařilo opět srovnat skóre, nejprve se prosadil Řehák a nerozhodný stav připravil Paluba. Až třetí gólový únik přinesl hostům tři body, Beneš zkompletovaným hattrickem přinesl další vedení, které ještě pojistili dvěma góly Vondra a devátou branku vstřelil Klempt. Slatina má na domácí palubovce třetí dvoucifernou výhru (vše byly desítky) a ztrácí nyní na pódiová umístění jen dva body, nejlepším v aktivitě je Paluka L. 48 (22+26), nejlepší střelcem je Beneš J. s 28 góly. Slaný se v odvetách hledá, 5 zápasů, 5 porážek, a nadále je na dně tabulky, nejlepší v aktivitě i ve střelcích je Danda P. 21 (14+7).

Rozhodčí: Prágl Martin (8,4), Vlašič Miroslav (8,4) Delegát: Smreček Ladislav Diváků: 40 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 1. 2. 2020 Výkop: 11:00 AF: D 5/4 – H 5/4 Fair play: D 27 – H 26
Branky (asistence): 11. Danda Petr, 13. Mertlík Jan (Paluba Jan), 23. Danda Lukáš (Danda Petr), 28. Řehák Zdeněk (Danda Petr), 30. Paluba Jan (Řehák Zdeněk) – 1. Tenkl Martin (Paluka Lukáš), 4. Jeřábek Jan, 14. Beneš Jan (Paluka Lukáš), 16. Beneš Jan (Paluka Lukáš), 24. Paluka Lukáš (Klempt Kamil), 31. Beneš Jan (Jeřábek Jan), 35. Vondra Jan (Paluka Lukáš), 38. Vondra Jan (Paluka Lukáš), 40. Paluka Lukáš (Klempt Kamil)
ŽK: 0 – Tenkl Martin
RSC Čechie Slaný: Dvořák Pavel – Řehák Zdeněk, Paluba Jan, Danda Petr, Danda Lukáš, Mertlík Jan
FC Slatina 2006: Šídlo Kamil – Paluka Lukáš, Vondra Jan, Klempt Kamil, Beneš Jan, Tenkl Martin, Suchánek Ondřej, Jeřábek Jan
Nejlepší hráči: Beneš J., Kovařík J., (oba Slatina), Dvořák P. (Slaný)