ÁČKO V „OKRESU“ S PROHROU I VÝHROU ⚽😉

Autor: , 23.11.2021

Druhým hracím dnem pokračovala třetí listopadovou sobotu nejvyšší kladenská okresní soutěž a k dalším dvěma zápasům tak nastoupil náš A-tým. Ač se tentokrát sešel ve velmi kvalitní a silné sestavě, navíc na lavičce s trenérskou dvojicí Žák-Chadima, brali jsme ve finále „jenom“ tři body za výhru nad slánským Fobozem. V prvním utkání jsme bohužel všechny tři body přenechali kladenskému Omasku. Vzhledem k tomu, že obě utkání vůbec nevyšla našemu gólmanovi Pflégrovi a zejména jeho fatální chyby v prvním zápase nás stály body, můžeme být za zisk z druhého zápasu rádi.

Může jít o obrázek 12 people , people standing a text that says 'RSC ČECHIE SLANÚ FUTSAL TEAM 20 SK OMASK KOVO KLADNO RSC ČECHIE SLANY FC FOBOZ SLANY RSC ČECHIE SLANÝ 4:2 (2:1) 4:5 (3:2)'

SK Omask Kovo Kladno – RSC Čechie Slaný 4 : 2 (2 : 1)
Celý zápas jsme měli jednoznačnou převahu a spoustu šancí. Ty jsme bohužel neproměňovali a zkušený soupeř trestal nejen naši naivitu, ale především již zmíněné chyby brankáře Pflégra. Především gól, kdy si balón sám hodil do sítě, byl bizarní… Vedli jsme od 5. minuty po brance P. Dandy ale dvě minuty poté soupeř vyrovnal a před koncem půle otočil. Ve 25. minutě si dal Pflégr již zmíněný vlastní gól, vzápětí naštěstí vstřelil kontaktní branku Kvapil. Dotahovali jsme náskok, ale nestihli jsme vyrovnat i díky tomu, že nepřesný hlavní rozhodčí nenastavil ani vteřinu přesto, že se téměř čtyři minuty nehrálo pro ošetřování brankáře soupeře po pumelici Paluby. Vlastními chybami jsme tak věnovali kladenskému Omasku tři body za prohru 2:4, když jsme čtvrtou branku do naší sítě inkasovali minutu před koncem.
Branky: Zíb, Hlůže, Bouška, vlastní – Danda P., Kvapil.
Rozhodčí: Novotný, Bázler. 60 diváků.

FC Foboz Slaný – RSC Čechie Slaný 4 : 5 (3 : 2)
V utkání s velmi silným soupeřem s výbornými hráči se hrál oboustranně kvalitní futsal, který se musel líbit. Opět se bohužel nevyvaroval individuálních chyb brankář Pfleger a tím komplikoval naši snahu. V 5. minutě jsme prohrávali již o dvě branky, ale díky gólům Paluby a Švásty jsme srovnali skóre. V závěru prvního dějství si však Foboz vzal vedení zpět. I přes dotahování úvodního dvoubrankového manka jsme v druhém poločase přidali na důrazu a konečně se vedlo proměňování šancí. Nejprve Kvapil vyrovnal a následně nás poslal Paluba do vedení. Minutu před koncem sice soupeř srovnal, ale závěrečné slovo patřilo nám, když v poslední minutě vstřelil naší pátou branku L. Danda a my dovedli zápas do těsného vítězného konce.
Branky: Bažo V. 3, Pokorný – Paluba 2, Švásta, Kvapil, Danda L.
Rozhodčí: Bázler, Kalík. 40 diváků.

Sestava: Pflégr – Kvapil (c), Kozelka, Švásta, Kroutil, P. Danda, L. Danda, Volgner, Paluba Trenér: Žák, Chadima

Na stránce OSF Kladno si  👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme na 6. místě.