ÁČKO NADĚLOVALO VÁNOČNÍ DÁRKY A BRALO 9 BODŮ 👍😉⚽️

Autor: , 23.12.2021

Plný bodový zisk 9 bodů ze tří zápasů získal v posledním letošním hracím dni náš A-tým a posunul se tak na druhé místo tabulky kladenského okresního přeboru. Body se sice nerodily lacino, ale byly zasloužené a naše hráče nutno pochválit za velmi dobré výkony ve všech třech utkáních, ač proti soupeřům ze dna tabulky bychom asi měli vítězit jednoznačněji. 😉

RSC Čechie Slaný – 1. DFK Slaný 6 : 2 (3 : 1)
Web OSF Kladno označil tento zápas za nejkrásnější futsalové utkání tohoto hracího dne a derby bylo opravdu reklamou na futsal.
Hned v první minutě jsme sice inkasovali, ale ještě do přestávky jsme dvěma brankami Kozelky z 9. a 10. minuty zápas otočili a těsně před koncem půl získali díky P. Dandovi dvoubrankový náskok. Ten jsme následně navyšovali v druhém poločase, když se ve 22. minutě trefil L. Danda a poté dvě minuty nato dvakrát Kroutil. Těsně před koncem jsme pak ještě inkasovali druhý čestný gól „vojáků“. Nutno také podotknout, že jeho střelec (dorostenec Lebó) je naším kmenovým hráčem stejně jako je druhý střelec DFK (Tauš) naším hráčem bývalým. Ve slánském derby jsme tak zvítězili 6:2
Branky: Kozelka 2, Kroutil 2, Danda P., Danda L. – Tauš, Lebó.
Rozhodčí: Ježek, Říha. 70 diváků.

Hrasl Slaný B – RSC Čechie Slaný 4 : 6 (2 : 4)
Rezerva slánského Hraslu, která neměla být těžkým soupeřem, vzdorovala víc než se očekávalo a my vítězství na svojí stranu strhli až v samotném závěru. Opět jsme prohrávali, ale ve 4. minutě srovnal nestárnoucí Kvapil a následně v 8. a 9. minutě nejprve Volgner a pak L. Danda vývoj skóre otočili. Soupeř ještě do přestaváky korigoval, nicméně těsně ped ní nám vrátil dvoubrankový náskok Kroutil. Úvod druhé půle nám ovšem vůbec nevyšel a rezerva Hraslu dvěma góly vyrovnala. S tím se naši hráči však rozhodně nechtěli smířit a ve 23. minutě vstřelil gól Volgner. Těsně před závěrečným hvizdem potom početil naší výhru šestou brankou Kozelka. Zvítězili jsme nad posledním celkem tabulky 6:4.
Branky: Eichler 2, Dragoun, Sova – Volgner 2, Kvapil, Danda L., Kroutil, Kozelka.
Rozhodčí: Svoboda, Říha. 70 diváků.

AFK Rozdělov – RSC Čechie Slaný 4 : 6 (2 : 3)
Předposlední Rozdělov měl být také snadným soustem našeho rozjetého týmu, ale to bychom museli proměňovat šance a nedarovat soupeři góly zdarma. Naprostá většina zápasu se odehrávala na půli soupeře, držení míče bylo jednoznačné, ale naše občasné ztráty míče a chyby byly fatální a soupeř svých brejků skvěle využíval. Na jeho úvodní branku ze 2. minuty odpověděl obratem Kroutil a v 7. minutě přidal další, aby ho vzápětí následoval Kozelka. Vše vypadalo na další navyšování skóre, ale po chybě jsme inkasovali my a do konce půle již gól nevstřelili. To se nám ale povedlo hned v úvodu druhého dějství, když dávali branky nejprve Kozelka a po něm Kroutil a my vedli opět o dva góly. Jenže pak přišla 18. minuta, kdy hosté dvakrát slepeně skórovali a znovu se vrátili do hry. Se slabým soupeřem s jedním hráčem na střídání jsme se pak strachovali o výsledek, až nám v poslední minutě vrátil klid a pečetil výhru veterán Kvapil. Zvítězili jsme tak 6:4.
Branky: Větrovec 2, Přichystal, Nachtigal – Kroutil 3, Kozelka 2, Kvapil.
Rozhodčí: Říha, Svoboda. 30 diváků.

Sestava: Zelený – Kvapil (c), P. Danda, L. Danda, Volgner, Kozelka, Kroutil, Chadima

Na stránce OSF Kladno si  👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme na 2. místě, ale máme odehráno více utkání a v příštím lednovém hracím dni volno.