TORZO A-TÝMU VYVÁLČILO POUZE BOD ⚽ PŘESTO DRŽÍ 2. PŘÍČKU 😉👍

Autor: , 14.2.2022

Poslední lednovou sobotu nastoupil k letošním prvním utkáním náš A-tým, resp. to, co z něj zbylo… Bohužel jsme dali dohromady pouze pět hráčů do pole, kdy byl premiérově povolán i legendární Bůžek a do branky opět musel nebrankář Chadima. Věkový průměr naší veteránské sestavy lépe nepočítat. 😉 Není tak divu, že jsme dokázali získat pouze bod, když jsme v závěru druhé půle ztratili vedení nad Klobukami, abychom následně prohráli s tradičně přemotivovaným slánským Unionem. Shodou okolností a díky ztrátám naši pronásledovatelů jsme zatím však zůstali v tabulce druzí. A samozřejmě nemůžeme opět nepodotknout, že nám i tentokrát v dresech obou soupeřů stříleli branky naši bývalí hráči.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLC Klobuky – RSC Čechie Slaný 3 : 3 (1 : 2)
Na úvodní branku Kozelky ze 3. minuty soupeř ihned odpověděl, ale v závěru půle nám vedení vrátil Ježek. Ten samý hráč na úvod druhého dějství zvyšoval na 3:1 a vývoj utkání vypadal nadějně. Bohužel jsme výhru neudrželi, když hráči Klobuk nejprve ve 20. minutě korigovali a v závěru, jak jsme již v úvodníku zmínili, se jim podařilo vyrovnat na konečných 3:3.
Branky: Kalík 2, Danda – Ježek 2, Kozelka.
Rozhodčí: Hovorka, Svoboda R. 40 diváků.

FK Union Slaný – RSC Čechie Slaný 7 : 3 (5 : 1)
Tým slánského Unionu přistupuje vždy k utkání s námi velmi motivovaně až emotivně a ani tentokrát tomu nebylo jinak. 🙂 Torzo našich veteránů se zraněným Bůžkem nemělo proti dvěma čtyřkám Unionu šanci, tím spíš bez brankáře. Především i díky tomu nám ex-čechista Rezek v barvách Unionu vstřelil v úvodu dvě branky. V 8. minutě snížil Paluba a následně jsme měli velkou šanci na vyrovnání, žel jsme trefili pouze brankovou konstrukci, a tak platilo známé „nedáš – dostaneš“ a my během dalších tří minut třikrát inkasovali a bylo rozhodnuto. Druhá půle se dohrávala víceméně z povinnosti, přesto jsme bez možnosti střídání favorita s velmi nejistým gólmanem potrápili. V 17. minutě jsme dostali šestý gól, ale Kozelka vzápětí snížil a měli jsme i další šance, ovšem bez finálního efektu. V závěru jsme dostali ještě sedmou branku, ač poslední slovo jsme měli my, když Paluba snížil na konečných 7:3.
Branky: Rezek 2, Gil 2, Fanta, Štěrba, Hovorka – Paluba 2, Kozelka.
Rozhodčí: Říha, Hovorka. ŽK: Augustin, Kučera M. (oba Union). 60 diváků.

Sestava: Chadima – Kozelka (c), Švásta, Paluba, Ježek, Bůžek

Na stránce OSF Kladno si zde 👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme stále na 2. místě.