A-TÝMU SE NEDAŘILO ⚽ OPĚT POUZE SE ZISKEM BODU

Autor: , 19.2.2022

Ač se druhou únorovou sobotu nesešlo naše áčko ve špatné sestavě a konečně mělo i brankáře, bohužel se mu vůbec nedařilo a ze dvou odehraných utkání získalo pouze bod za remízu se slánským Fobozem, když předtím utrpělo debakl od kladenského Omasku. V tabulce jsme tak logicky klesli na čtvrté místo na pomyslný bodový dostřel několika dalších týmů. Pouhý bod je určitě zklamáním, bohužel se utkání nevyvedlo našemu brankáři Pflégrovi, který marně hledá ztracenou formu a nutno uznat, že skvěle hrající Omask byl nad naše síly. Snad získáme body v dalším kole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RSC Čechie Slaný – SK Omask Kovo Kladno 1 : 8 (1 : 4)
Na úvodní branku soupeře ze třetí minuty zanedlouho ještě odpověděl Kroutil, ale v 9. minutě jsme opět inkasovali a do přestávky ještě dvakrát. V druhé půli se pak v plné míře projevila kvalita soupeře a především propastný rozdíl mezi oběma brankáři. I proto je pro nás výsledek tak krutý.
Branky: Kroutil – Bouška 6, Hlůže, Novák.
Rozhodčí: Stádník, Černý. ŽK: Kroutil – Hrdlička. 70 diváků.

RSC Čechie Slaný – FC Foboz Slaný 3 : 3 (3 : 1)
Plný bodový zisk proti tápajícímu Fobozu, jemuž se poslední kola vůbec nedařilo, měl být povinností, ovšem čekal se spíše tříbodový. Bohužel se tak nestalo. Už v první minutě nás poslal do vedení Kroutil, byli jsme lepší a v 10. minutě ten samý hráč zvyšoval na rozdíl dvou branek. Před přestávkou jsme sice inkasovali, ale Kozelka nám ještě v té samé minutě vrátil dvoubrankový náskok.
Počítalo se, že v druhém poločase náskok uhájíme a některý z našich střelců ještě nějaký gól přidá, ale stal se pravý opak. Po nevydařených zákrocích brankáře Pflégra jsme v 17. a 18. minutě o vedení přišli a neboť jsme již další gól vstřelit nedokázali, brali jsme pouze bod za remízu 3:3.
Branky: Kroutil 2, Kozelka – Mucha 2, Bažo P.
Rozhodčí: Kudrna, Gryc. ŽK: Kratina Mi., Bažo V. (oba Foboz). 50 diváků.

Sestava: Pflégr – Kozelka, Švásta (c), Ježek, Stolár, Kroutil, P. Danda , L. Danda
Na stránce OSF Kladno si zde 👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, v níž jsme klesli na zmíněné 4. místo.