DVĚ POTUPNÉ PORÁŽKY A 17 BRANEK V NAŠÍ SÍTI…

Autor: , 23.2.2023

Druhou únorovou sobotu se nám v dalším kole odvet v kladenském okresním přeboru vůbec nedařilo a pouze se opět ukázalo, že s torzem pěti hráčů v poli se proti zkušeným celkům, jakými je loňský mistr okresu Tatran Zlonice a ještě loni krajský tým PK Třebusice prostě hrát nedá. Jednoznačné porážky a gólové příděly v naší síti jsou logickým vyústěním žalostného stavu našeho kádru, kdy se z nejrůznějších důvodů nejsme schopni sejít v optimální sestavě… Snad si reputaci napravíme v posledních dvou závěrečných hracích dnech.

FC Tatran Zlonice – RSC Čechie Slaný 9 : 1 (6 : 0)
Inkasovali jsme již ve 2. minutě a když jsme v té 5. dostali dvě branky a dvě minuty poté další gól, bylo hotovo. Skvěle hrající zloničtí nám do půle přidali ještě dva kousky, zkompletovali poločasového „kanára“ a v druhé půli jsme pak byli rádi, že jsme nedostali potupnou desítku. Až v poslední minutě pokazil čisté konto Zlonic a vstřelil náš čestný úspěch Stolár.
Branky: Křeček 2, Samek 2, Havliš 2, Špeta, Vimr, Kuhn – Stolár.
Rozhodčí: Stádník, Říha. 40 diváků.
RSC Čechie Slaný – PK Třebusice 3 : 8 (1 : 5)
Do druhého utkání jsme nastoupili hned po debaklu se Zlonicemi a favorit byl i zde naprosto jednoznačný, ostatně hned v 1. minutě jsme prohrávali. Tylšar sice minutu nato vyrovnal, ale třebusičtí si obratem vzali vedení zpět a do přestávky nám nasázeli ještě další tři branky. V úvodu druhé půle sice Řehák snížil na 2:5, ale hosté ihned kontrovali gólem do naší sítě. Další branky padaly až v závěru, kdy nejprve ve 27. minutě snížil na 3:6 Náprstek, ale ještě v té samé minutě jsme inkasovali a poslední slovo měli opět Třebusice, takže jsme brankou z 28. minuty prohráli 3:8.
Branky: Tylšar, Řehák, Náprstek – Kubín P. 2, Smetana, Šerák R., Měkota, Kinský, Dráb, Šerák M.
Rozhodčí: Říha, Pagáč. ŽK: Stolár, Řehák, Tylšar, Čerpl (vš. Čechie). 20 diváků
Sestava: Zelený – Stolár (c), Řehák, Tylšar, Náprstek, Čerpl
Na stránce OSF Kladno si zde 👉zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme klesli opět na předposlední místo.