TŘI BODY Z PŘEDPOSLEDNÍHO HRACÍHO DNE ⚽😉

Autor: , 10.3.2023

Poslední únorovou sobotu měl kladenský okresní přebor na programu předposlední hrací den sezóny a k dalším dvěma zápasům nastoupil opět i náš celek. Tradiční letošní trable se sestavou se nám nevyhnuly ani tentokrát, navíc nám chyběl i brankář… Šestice našich borců si však nevedla vůbec špatně. V prvním utkání jsme v derby přehráli slánský Union a i se silným kladenským Omaskem jsme dlouho drželi krok, kdy byl divoký výsledek a více branek v naší síti způsoben naší neúspěšnou power play, jíž jsme hráli prakticky po celou druhou půli. Tři body samozřejmě bereme a v tabulce jsme si díky nim zajistili, že nemůžeme být poslední, přičemž celky před námi máme před posledním kolem stále „na dostřel“.

FK Union Slaný – RSC Čechie Slaný 3 : 4 (2 : 2)
Úvod proti nabitému Unionu s deseti hráči na soupisce nám nevyšel a v 7. minutě jsme díky dvěma gólům ex-čechisty Rezka prohrávali již 2:0. Ještě do přestávky však korigoval dvěma brankami Volgner a poločas tak skončil smírně. Na úvod druhé půle vstřelil gól Paluba, který zaskakoval v pozici brankáře, a my vývoj utkání otočili. Union sice ve 22. minutě vyrovnal, nicméně poslední slovo patřilo nám, když se v samotném závěru trefil opět Paluba. Zvítězili jsme tak 4:3.
Branky: Rezek 2, Formáček – Volgner 2, Paluba 2.
Rozhodčí: Hovorka, Borek. ŽK: Volgner (Čechie). 30 diváků.

RSC Čechie Slaný – SK Omask Kovo Kladno 1 : 7 (1 : 1)
Začátek druhého utkání, které jsme hráli hned po výše zmíněném vítězném zápase se slánským Unionem, nám tentokrát vyšel a my již ve 3. minutě zásluhou Řeháka vedli. Bohužel to byl však náš první i poslední gól… Kladno v 10. minutě vyrovnalo, další branky nepadly, a tak půle skončila nerozhodně. V úvodu druhého poločasu jsme inkasovali a v následné snaze vyrovnat při power play pak dostali další branky… Konečný výsledek tak vyzní poměrně krutě, ale je pouze odrazem naší neúspěšné hry bez brankáře ve snaze korigovat nepříznivý stav. Vzhledem k tomu, že jsme obě utkání odehráli v šesti lidech a bez brankáře, bereme tři body z předešlého utkání jako úspěch.
Branky: Řehák – Krupička 3, Novák 2, Hrdlička, Hlůže.
Rozhodčí: Maxián, Borek. 30 diváků.

Paluba – Řehák (c), Volgner, Jiránek, Tylšar, Čerpl

Na stránce OSF Kladno si zde 👉 zde  👈můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme stále na předposledním místě.