SPANILÁ JÍZDA POKRAČUJE ✌️😉 DVĚ VÝHRY & ŽÁDNÁ INKASOVANÁ BRANKA ⚽

Autor: , 7.12.2023

Že v druhém hracím dni kladenského okresního přeboru získáme plný bodový zisk za dvě výhry, tomu i někteří optimisté možná věřili, i když nás rozhodně nečekali snadní soupeři, ovšem, že to bude opět bez inkasované branky, to asi čekal málokdo. I tentokrát se náš tým sešel v početné a kvalitní sestavě deseti borců, v brance opět zaskočil Kroutil, jinak hráč v poli, a kromě známých tváří si svou úspěšnou premiéru odbyli mladíci Ježek a Kraček. Více o obou vítězných utkáních v krátkých reportážích níže.

RSC Čechie Slaný – FK Union Slaný 2 : 0 (1 : 0)
Derby s velmi kvalitním futsalovým týmem, kterým slánský Union bezpochyby je a na jehož hru je se radost dívat, bylo velkou a napínavou bitvou, v níž nakonec rozhodla naše přeci jen větší zkušenost. Hrál se oboustranně velmi kvalitní futsal se šancemi na obou stranách, hra se přelévala ze strany na stranu a přítomné diváky bavila. Když už vše vypadalo na bezbrankovou první půli, vstřelil gól do šatny agilní Danda, čímž nám dal do druhého dějství velkou výhodu. Union se v druhé půli snažil o vyrovnání, ale víc ze hry jsme měli přeci jen my a to i díky skvělé hrané hře bez brankáře, kdy si naši borci počínali víc než zkušeně a naopak mladíci Unionu hráli (a bránili) někdy zbytečně splašeně. I druhá půle vypadala dlouho na gólový půst, ale ve 26. minutě vstřelil krásnou branku Volgner a my si tuto nesnadno se rodící výhru již uhájili, navíc s čistým kontem.
Branky: Danda, Volgner.
Rozhodčí: Kudrna, Gryc. ŽK: Řehák (Čechie). 50 diváků.

KLC Klobuky – RSC Čechie Slaný 0 : 5 (0 : 3)
Jestliže bylo utkání se slánským Unionem reklamou na futsal, zápas s KLC Klobuky byl díky našemu soupeři nechutným představením… Kdysi slavný futsalový tým dnes předvádí spíš malou kopanou a patří k týmům, proti nimž se díky této hře velmi špatně hraje. Přesto jsme od začátku byli lepší a v 6. minutě šli díky premiérové trefě Ježka do vedení. Dvě minuty nato si klobucký útočník způsobil vlastní nešikovností pád v našem pokutovém území, což hráči soupeře neunesli a výsledkem jejich chování byly dvě červené karty. Přesilovku jsme sice nevyužili, ale přesto jsme v závěru půle stříleli další góly, když minutu před koncem půli skóroval gólman Kroutil, aby v posledních vteřinách zvýšil Ježil na 0:3. Když pak v druhém poločase v 18. minutě vstřelil naši čtvrtou branku Kraček, i zde to byla jeho premiérová trefa, vypadalo vše na klidné dohrání. Bohužel se soupeř opět více než na futsal soustředil na jiné činnosti, kdy provokace našich hráčů a zbytečné ataky našeho brankáře, jen ukázaly jeho nevyspělost… V samotném závěru pak pečetil na konečných 0:5 Danda a my získali další zasloužené tři body, brankář Kroutil pak vychytal již svoji čtvrtou nulu.
Branky: Ježek, Kroutil, Ježil, Kraček, Danda.
Rozhodčí: Černý M., Stádník. ŽK: Paluba (Čechie). ČK: Říčka Jan, Hora (oba Klobuky). 40 diváků.

Sestava: Kroutil – Jiránek (c), Danda, Volgner, Paluba, Řehák, Ježil, Kraček, Tylšar, Ježek

Na stránce OSF Kladno si zde 👉 zde 👈 můžete přečíst shrnutí kola a prohlédnout zbývající výsledky a tabulku, ve které jsme o skóre na 2. místě za legendárním týmem PK Třebusice.