OSLABENÉ BÉČKO S PLNÝM POČTEM BODŮ!

Autor: , 20.3.2010

Vedoucímu „B“ týmu se sešlo velké množství omluvenek a tak jedinými standardními hráči naší rezervy byli Matoušek a brankář Zelený, ke kterým se v poli přidal navrátivší se gólman Kudrna a trojice hráčů céčka – Cimrman, Rosenberg a Ševic. Tato pětice hrála dva zápasy proti sobě, Matoušek s Kudrnou neslezli z hřiště celých 60 minut a proti všem očekáváním dvakrát vyhrála. Přinášíme vám reportáže Kuby Macáka.

RSC Čechie Slaný „B“ – AFC Rapid Páleček  6:2 (4:0)

Z první vážnější akce se nám podařilo skórovat a to přineslo na naše nohy klid, branku si připsal Cimrman poté, co vystihl rozehrávku hostí. Páleček mohl vzápětí vyrovnat, když chyboval Kudrna, ale jeho zaváhání napravil svým zákrokem Zelený. Za svoji chybku se Kudrna týmu omluvil gólovou přihrávkou na Cimrmana, který střelou k tyči dal svůj druhý gól. Následně se prosazuje i Matoušek, který využil přihrávky od Zeleného a přesnou střelou na vzdálenější tyč připisuje třetí branku v náš prospěch. V další akci se z Matouška stal nahrávač a přesným pasem našel naběhnuvšího Kudrnu, který zakončil z první přesně. Na konci poločasu mohli snížit hosté, ale jejich hlavička skončila jen na břevně naší brány. V úvodu druhé půle nás podržel Zelený, jenž dvakrát vyrazil střelu hostujícího hráče. V páté brance měl prsty Matoušek, jenž využil bravurní narážečky od Ševice a sám před hostujícím brankářem si věděl rady. Hosté se poprvé prosadili až v třiadvacáté minutě, kdy Kudrna nezvládl přihrávku a nabídl tak Pálečku brejk 2 na 1.  A o minutu později se radovali znova, tentokrát využili závar v našem pokutovém území. Následně Matoušek napálil břevno a tentýž hráč si připsal poslední branku zápasu, z našeho rohu ho přesně našel Kudrna a Matoušek zkušeně míč uklidil placírkou k tyči.

Sestava: Zelený – Cimrman, Kudrna, Matoušek©, Rosenberg, Ševic

Branky: 3. a 6. Cimrman, 8., 18. a 27. Matoušek, 11. Kudrna


RSC Čechie Slaný „B“ – KLC Klobuky  4:0 (2:0)

V první minutě si s námi zahrál Zelený, jenž nejdříve rozehrál přímo na hostujícího hráče, ale následně jeho pokus vyrazil. Druhá šance utkání už přinesla branku, Cimrman uvolnil Kudrnu a ten poslal míč k bližší tyčce. Poté svoje štěstí zkusil Rosenberg, ale jeho pokus vyrazil hostující brankář. Klobuky mohly v deváté minutě vyrovnat, jeden z jejich hráčů sice už obešel Zeleného, ale míč nezvládl uklidit do prázdné brány. A tak přišla branka na druhé straně, Cimrman dostal míč do běhu a po pár krocích ho napálil přesně k tyči. V závěru poločasu hosté ještě nastřelili tyč naší branky. Druhý poločas začal naším trestným kopem, který Matoušek rozehrál na Cimrmana, ale ten trefil jen tyč. Za minutu tyč dali i hosté. V jednadvacáté minutě jsme využili rychlého protiútoku a Kudrna míčem rozvlnil síť hostující branky. Následně o sobě opět dal vědět Zelený, jenž dlouho váhal s rozehrou a v okamžiku, kdy se již odhodlal míč odehrát, trefil atakujícího hráče Klobuk, od kterého se míč odrazil těsně nad břevno. Na poslední brance měla podíl celá čtveřice našich hráčů, kdy se rychlým přenesením dostali z naší půlky a naběhnutý Matoušek už jen v poklidu zakončil.

Sestava: Zelený – Cimrman, Kudrna, Matoušek©, Rosenberg, Ševic

Branky: 2. a 21. Kudrna, 13. Cimrman, 28. Matoušek