BÉČKO SE 4 BODY

Autor: , 13.11.2010

Poměrně úspěšný vstup do sezóny má za sebou naše rezerva, která si ve dvou zápasech připsala 4 body do tabulky za výhru nad postoupivším Dynamem Kladno a remízu se sestoupivším JIKO Kralupy n. Vltavou. Přitom ve druhém zápase jsme neproměnili dva desetimetrové kopy, jinak by béčko mělo stejnou úspěšnost jako minulý týden céčko.

RSC Čechie Slaný „B“ – Dynamo Kladno 1:0 (0:0)

Začátek patřil hostům, ve třetí minutě rozezvučeli tyč naší brány. Následně se blýskl Cílek, když vyrazil pokus směřující k pravé tyči a i další šance byla na straně Dynama, Jochman ztratil míč a jeden z hostů byl sám před Cílkem, ale pálil jen vedle brány. Že jsme na hřišti i my, připomněl Švásta, který individuálně prošel podél lajny a vystřelil, ale jeho pokus zneškodnil hostující brankář.

V první minutě druhého poločasu dal o sobě vědět Jochman, ale jeho střelecký pokus skončil na brankáři Dynama. Poté při nás opět stálo štěstí, když nejdříve zasáhl Cílek, i když na střelu téměř neviděl. Další pokus hostí skončil na tyči a tak první a zároveň jediná branka utkání padla v pětadvacáté minutě, kdy Holub našel zcela volného Jochmana, pro kterého již nebyl problém míč uklidit do prázdné brány a zařídil tak první body pro B – tým.

Sestava: Cílek – Žák©, Jochman, Holub, Koníček, Švásta

Branky: 25. Jochman


RSC Čechie Slaný „B“ – JIKO Kralupy nad Vltavou 1:1 (1:0)

Do druhého zápasu jsme vstoupili aktivněji a vytvořili si první střelecký pokus již ve druhé minutě, ale po závaru v brankovišti střílel Holub jen vedle brány.  Ale nebyly bychom to my, kdybychom nevytvořili nějakou chybku. Po jedné z nich se před Cílkem objevil jeden z hostů, ale jeho pokus zastavila hruď našeho brankáře. V deváté minutě se nemohl na naši bezmoc v útoku dívat Cílek a tak po zisku míče vyrazil dopředu, prošel přes dva hráče a dostal se až k rohovému praporku, odkud našel na zadní tyči číhajícího Švástu, který míč už jen uklízel do brány.

Druhý poločas patřil hostům, nejdříve nastřelili tyč, následně zkoušeli své štěstí střelami z dálky, ale ty zablokovala naše obrana. Ve třiadvacáté minutě se však již radovali. To nachytali v nepozornosti Cílka a vyrovnali na 1:1. Vedení jsme si mohli vzít zpět hned dvakrát a to pomocí 10m. kopů. K prvnímu se postavil Cílek, ale jeho pokus vyrazil brankář, a druhý se pokusil proměnit Žák, ale jeho střela bodlem se nevešla do brány. A tak jsme si mohli z dnešního dne připsat pouze 4 body.

Sestava: Cílek – Žák©, Jochman, Holub, Koníček, Švásta

Branky: 9. Švásta