BÉČKO SE 3 BODY

Autor: , 29.11.2010

Tři body za vysokou výhru nad rezervou 1.DFK Dlaný si připsalo v sobotu naše béčko s pěti hráči v poli. Ve druhém zápase tohoto dne prohrálo 2:5 s Kladenským SK OMASK KOVO. Průběh zápasů vám přiblíží články Kuby Macáka níže.

RSC Čechie Slaný „B“ – SK OMASK KOVO Kladno 2:5 (1:3)

Do vedení jsme se dostali hned ve druhé minutě, kdy se ujala Kozákova střela na vzdálenější tyč, ale to byl asi jediný světlý moment z naší strany. Navýšit skóre mohl Průcha, ale v tom mu zabránila tyč a tak přišlo vyrovnání. Žák se dostal do úzkých v rohu a při snaze balón odkopnout ho poslal přímo na nohu protihráče, který stál sám před Cílkem. Ten sice ještě nestřílel, ale nahrál spoluhráči a ten zakončoval do prázdné brány. Ve dvanácté minutě přišla druhá branka, kdy Průcha nestihl zastavit svého hráče a ten sám před Cílkem si věděl rady. Svoji chybu mohl Průcha napravit, ale dvakrát za sebou trefil jen břevno, a když ani Jiránek nestihl ubránit svého hráče, poločas skončil rozdílem dvou branek.

Bohužel ani ve druhém poločase jsme se nevyvarovali chyb. Opět špatná rozehra a opět gól. O snížení se zasloužil Průcha, který již jen doklepával balón do prázdné brány. Hosté poté nastřelili tyč přes celé hřiště. Zápas potom zakončila další chyba a další brejk hostů a následná další branka.

Sestava: Cílek – Průcha©, Žák, Jiránek, Kozák, Urban

Branky: 2. Kozák, 24. Průcha


RSC Čechie Slaný „B“ – 1.DFK Slaný „B“ 10:3 (7:1)

První branka a také nejhezčí padla po ose Cílek – Jiránek – Urban. Cílek našel volného Jiránka, jenž dlouhý balón rychle zpracoval a poslal míč před bránu volnému Urbanovi, který jej už jen umístil. V té samé minutě přišla i druhá branka a opět Urban. Třetí a čtvrtou branku si připsal Průcha. Na 5:0 stanovil zase Urban. Až nyní se prosadili i hosté a pokazili tak Cílkovi čisté konto. Čtvrtou branku si Urban připsal po přihrávce od Kozáka ve třinácté minutě. A poslední branku v poločase dal svému mateřskému týmu Cílek, jenž se trefil přes celé hřiště. Úvod druhé půle patřil dvojici Kozák – Průcha. Nejdříve si spolu narazili a potom druhý jmenovaný skóroval. Poté Průcha orazítkoval tyč. Ani Kozák nezůstal pozadu a přidal branku. Následně mělo DFK smůlu, kdy dvakrát za sebou nastřelilo břevno, ale o pár minut později již snížili. Do konce zápasu padli ještě dvě branky. Nejdříve zvýšil Kozák, aby v zápětí mohlo DFK snížit a stanovit konečný výsledek.

Sestava: Cílek – Průcha©, Žák, Jiránek, Kozák, Urban

Branky: 4., 4., 10. a 13. Urban, 7., 8. a 16. Průcha, 15. Cílek, 20. a 29. Kozák