BÉČKO I DÉČKO 3 BODY

Autor: , 11.12.2010

I bez gólmana se naší rezervě podařilo vybojovat 3 body. Přinášíme vám komentáře Kuby Macáka.

Déčko si připsalo první tři body po výhře, kde počet vstřelených gólů za zápas převýšil počet gólů za předchozích šest zápasů. Přinášíme vám krátké komentáře Adama Čably

FC Tatran Zlonice – RSC Čechie Slaný „B“ 8:1 (3:1)

Na utkání nedorazil nominovaný brankář Jochman a tak do brány musel Urban, nicméně hra bez brankáře nebyla v úvodu utkání na škodu. Dokonce jsme se dostali do vedení, když Mrština našel na zadní tyči Chvoje a pro něj nebylo těžké míč uklidit do sítě. Jenže za chvíli bylo vyrovnáno, Mrština nepokryl přihrávku po rohovém kopu a volný hráč před Urbanem se nemýlil. Za pár minut jsme již prohrávali. Poté mohl vyrovnat Mrština, ale dvakrát pálil jen do brankáře. Následoval brejk domácích, který famózním zákrokem, za který by se nestyděl ani Meller z Chrudimi, zlikvidoval Urban. Na střelu Špety byl však již krátký.

Na začátku druhé půle přišli dvě branky a od dalších nás ochránil Urban. Šestá branka padla při naší power-play. Sedmou branku inkasoval již Žák, jenž se nyní postavil do brány. Další dva pokusy však zastavil. Přesto nakonec přišla i osmá branka, ta byla přes celé hřiště.

Sestava: Urban – Žák, Koníček, Chvoj, Mrština, Průcha

Branky: 7. Chvoj

KLC Klobuky – RSC Čechie Slaný„B“ 3:5 (3:1)

Také ve druhém utkání si do branky stoupl Urban, který do sedmé minuty nemusel řešit žádnou vážnější situaci, ale to nemusel ani jeho kolega v druhé bráně. V minutě osmé však utekl obraně jeden z domácích a Urban celou akci utnul faulem, po kterém následovala penalta. Tu domácí proměnili a poslali se do vedení. V desáté minutě to bylo již 2:0, kdy se ujala střela z trestného kopu. Po rohovém kopu to bylo již 3:0, kdy se před Urbanem objevil zcela volný hráč a tečí mu nedal šanci. Do poločasu se nám povedlo snížit, když nařízený 10m. kop proměnil Průcha.

Hned v úvodu druhé půle našel Průcha krásnou přihrávkou na zadní tyči Mrštinu a ten snížil. Za minutu bylo vyrovnáno. Mrština opět na zadní tyči. A byl to Mrština, jenž strhl vedení na naší stranu, když se prosadil střelou z úhlu. Klid nám zajistil Chvoj, jenž do sítě uklidil střelu Urbana. A tak i bez brankáře jsme si připsali cenné tři body.

Sestava: Urban – Žák, Koníček, Chvoj, Mrština, Průcha

Branky: 14. Průha, 16.,17. a 19. Mrština, 24. Chvojc


F.C.B. Švermov „B“ – RSC Čechie Slaný „D“ 3:5 (0:2)

Do první šance utkání se dostali domácí po chybě Čably, ale Zelený v bráně náš tým podržel, čímž odstartoval naše opanování hřiště. Velice kvalitní hru korunovala akce po ose Kalík – Koníček – Dragoun a posledně jmenovaný nám zajistil vedení. Druhou branku vsítil Koníček, který obtančil tři soupeře a sám před gólmanem se nemýlil. Ve druhém poločase jsme se záhy kuriózním vlastencem soupeřova obránce, který tlačen Dragounem tečoval Zeleného výhoz přesně k tyči, dostali již do třígólového vedení a zdálo se, že zápas v pohodě dohrajeme. Místo toho jsme začali zbytečně odevzdávat balóny a vršit chyby, což následně domácí využili k brejku a snížení na 1:3. Soupeř vycítil příležitost, zabral ze zbytku sil a po pozdním návratu našich útočníků prostřelil domácí hráč Zeleného smolně mezi nohama. V dalších minutách pokračovala naše neurovnaná hra a koledovali jsme si o vyrovnání. Ovšem po sporném faulu na Koníčka na hranici pokutového území se rozehry ujal sám faulovaný a jeho prudká střela po několika tečích skončila v bráně. Místo uklidnění jsme ovšem stále častěji propadali při hře dopředu a výsledkem bylo několik přečíslení, které několikrát výborně zlikvidoval Zelený, ovšem na jedno z nich byl přece jenom krátký. V závěru utkání se nám přece jenom podařilo se ještě jednou prosadit a zlomit odpor houževnatého soupeře.

Sestava: Zelený – Čabla ©, Dragoun, Folda, Chvoj, Kalík, Koníček, Liška, Rosenberg,

Branky: Dragoun, Koníček 2x, Liška, vlastní

FC Atraps Kladno – RSC Čechie Slaný „D“ 3:1 (2:1)

Další soupeř byl kvalitativně na vyšší úrovni než předchozí a hra tomu odpovídala. Do první velké šance utkání se dostal Čabla po výhozu Zeleného, ale místo střely jenom slabě nahrál a vracející se obránci akci zastavili. V dalších minutách jsme se převážně bránili výpadům domácích a nakonec i inkasovali. Druhý gól v naší síti přišel po chybě Koníčka, který tak vehementně upozorňoval spoluhráče na špatné postavení, až mu utekl jeho vlastní. Chybu následně napravil překvapivou střelou z úhlu, která zapadla přesně pod víko. Ve druhém poločasu jsme po většinu času tahali za kratší konec, hra již nebyla tolik vzájemně otevřená. Nás několikrát výborně podržel Zelený, jednou zazvonila i tyč. Na druhé straně stříleli z dobrých pozic Koníček, Liška a Dragoun. Soupeř se posledních pět minut snažil neustále držet balón v rohu a jeho obranná taktika slavila nakonec úspěch v podobě rozhodujícího gólu po brejku.

Sestava: Zelený – Čabla ©, Dragoun, Folda, Chvoj, Kalík, Koníček, Liška, Rosenberg,

Branka: Koníček