BÉČKO ÚSPĚŠNÉ NAPŮL

Autor: , 19.2.2011

Naše rezerva si připsala tři body, když oplatila porážku kladenskému OMASKu, ale následně prohrála drtivě s rezervou 1.DFK. Premiéru si odbyl mladý Kejmar, jenž zaujal trenéra Chadimu svými výkony v dresu „D“-týmu.

SK OMASK KOVO Kladno –  RSC Čechie Slaný „B“  2:3 (1:1)

První minuty nepřinesly téměř žádné zajímavé situace. Za zmínku stojí jen pokus domácích, který ale skončil nad brankou a střela Průchy, kterou vyrazil domácí brankář. V sedmé minutě konečně přišla první branka, když se ujala střela Abrháma. Navýšit náskok mohl Kozák, ale jeho pokus vyrazil domácí brankář. Ve dvanácté minutě chyboval Koníček a hráč Omasku šel sám na Zeleného, ten míč vyrazil. Bohužel ale v té samé minutě domácí již vyrovnali, Průcha vyrobil fatální chybu na vlastní půlce a umožnil nájezd domácích na Zeleného, tomu útočník udělal kličku a pohodlně zakončil.

Druhý poločas byl dlouho vyrovnaný, to až do devatenácté minuty, když dostali domácí možnost zahrání malého pokutového kopu a tuto možnost s přehledem využili. Jenže za dvě minuty jsme kopali penaltu i my, k míči se postavil Abrhám a také proměnil. Třetí branku mohl přidat Abrhám, ale jeho lob přes brankáře přeletěl i branku. V předposlední minutě jsme se ale nakonec dostali do vedení, když se trefil Kozák.

Sestava: Zelený – Průcha©, Kozák, Abrhám, Blanda, Kejmar, Koníček

Branky: 7. a 21. Abrhám, 29. Kozák,


1. DFK Slaný „B“  – RSC Čechie Slaný „B“  8:2 (1:0)

I druhý zápas začal velice vlažně. Ve třetí minutě sice musel zasahovat Zelený, ale to nebyl problém. V šesté minutě se z trestného kopu pokusil překonat Cílka Kozák, ale nepovedlo se mu to. V sedmé minutě jsme již prohrávali, Zelený vyběhl a kolem něho šel míč do brány. Vyrovnat mohl Abrhám z desetimetrového kopu, ale i jeho vychytal Cílek. Další vyrovnání mohl vyrobit Průcha, ale jeho nabídku na zadní tyč netrefil Koníček.

Druhý poločas přinesl mnohem více branek i příležitostí. Hned v devatenácté minutě využili domácí rychlý brejk, po další minutě přišla další branka, když se před Zeleným objevili dva volná hráči DFK. Za další minutu další branka. O snížení se zasloužil koníček, který se trefil přesně k tyči. Jenže za další minutu DFK opět skórovalo, když Zelený sice vyrazil první střelu, ale na dorážku byl již krátký. V té samé minutě přišla i šestá branka, to brejk 2 na 1, zakončil Chvoj, jenž je v DFK na hostování právě od nás. Sedmou branku si připsal veterán domácích Hovorka, který svojí střelu otřel o tyč. Další snížení mohl zařídit Kozák, ale jeho pokus skončil na tyči a tak se trefili opět domácí. Druhý náš úspěch zařídil rovnou z rozehrání se Kozák a stanovil tak konečné skóre na 8:2.

Sestava: Zelený – Průcha©, Kozák, Abrhám, Blanda, Kejmar, Koníček

Branky: 23. Koníček, 30. Kozák