BÉČKO S PLNÝM BODOVÝM ZISKEM A VEDE TABULKU

Autor: , 12.12.2013

Třetí hrací den okresního přeboru připravil pro náš rezervní celek hned tři utkání. Po klasických peripetiích se sestavou se nakonec sešla hodně slušná sestava, která nejen obstála a připsala nám do tabulky hned 9 bodů, ale zároveň nás posunula do čela tabulky této soutěže – viz.přiložený článek z Kladenského deníku.

RSC Čechie Slaný „B“ – SK Olympik Mělník „C“ 4:0 (3:0)

První utkání jsme odehráli proti druhé rezervě Olympiku Mělník. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, hned ve čtvrté minutě se prosadil Stolár a pojistku o šest minut později přidal Průcha. Poté bylo utkání již zcela v naší režii. Hosté se sice dostávali do zakončení, ale s tím si poradil Mbumason v naší bráně. Do poločasu se prosadil znova Stolár a po přestávce konečné skóre stanovil Žák.

Branky: 2x Stolár, Průcha, Žák

 

RSC Čechie Slaný „B“ – SK OMASK KOVO Kladno 6:2 (2:2)

Druhé utkání bylo pro naše barvy mnohem těžší. Hlavně v prvním poločase. Hosté šli dvakrát do vedení a tím nás dostali pod tlak. Vždy jsme ovšem dokázali odpovědět a vyrovnat, nejdříve se trefil Stolár a poté Nosek. Druhá půle byla již pro nás snadnější. Soupeř celkově odešel a nám se dařilo proměňovat naše šance. Konečný výsledek sice vypadá jednoznačně, ale v prvním dějství jsme se museli hodně nadřít, abychom o poločas alespoň remizovali.

Branky: 2x Stolár, Nosek, Svatonský, Průcha, Jiránek

 

RSC Čechie Slaný „B“ – F.C. Brandýsek „B“ 6:3 (2:1)

Poslední třetí utkání se ukázalo jako nejtěžší. Brandýsek šel brzy do vedení a to držel skoro celý první poločas. Nám se nedařilo vypracovávat si šance a hlavně je pak následně proměňovat. Avšak v patnácté minutě jsme dvěmi rychlými zásahy otočili skóre. Druhý poločas byl ovlivněn třemi červenými kartami, kdy dvě si odnesli hosté a jednu my, jmenovitě Nosek. I přes tyto peripetie se nám podařilo utkání dovést do vítězného konce.

Branky: 3x Nosek, 2x Stolár, Svatonský

Sestava: Mbumason – Žák, Průcha, Jiránek, Hora, Nosek, Stlár, Svatonský

Více o tomto kole okresního přeboru včetně tabulky a krásného titulku článku najdete na  OkKF.