REZERVA POUZE S JEDNÍM BODEM

Autor: , 7.3.2014

Osmý hrací den okresního přeboru naší rezervě vůbec nevyšel. Z dvou utkání jsme si připsali pouhý jeden bod a propadli se na čtvrté místo tabulky… Její čelo je velmi vyrovnané, neboť v rozmezí čtyř bodů je hned pět celků pomýšlející na první příčku, kterou zatím drží slánský FOBOZ.

SK Olympik Mělník „C“ – RSC Čechie Slaný „B“ 4 : 4 (2 : 1)

První utkání nás čekal vedoucí celek soutěže Mělník „C“. Vstup jsme měli výborný, když jsme šli hned z první šance do vedení. Bohužel postupem času domácí přebírali aktivitu a odměnou jim byly dvě branky v naší síti. Nutno podotknout, že k brankám jsme domácím pomohli vlastními chybami. Druhá půle byla již vyrovnanější a o to více zajímavá. Bohužel jsme to byli my, kdo vždy dotahoval manko. To se nám naposledy povedlo těsně před koncem utkání a my si tak mohli připsat důležitý bod za remízu.

Branky: Nosek 3x, Hora

 

SK Omask Kovo Kladno – RSC Čechie Slaný „B“ 5 : 3 (2 : 1)

Druhý zápas pro nás měl být jednoznačnou záležitostí, ale ouha. Domácí šli rychle do vedení, na to dokázal reagovat ještě Patč a korigoval poločasové skóre na 2:1. Bohužel během přestávky museli odejít právě Patč s Horou a my byli nuceni utkání dohrát pouze v pěti hráčích. Domácí se následně dostali do vedení 3:1, ovšem nám se díky dvěma brankám Jiránka podařilo vyrovnat. Poté jsme však obdrželi lacinou branku a museli zkusit štěstí při následné hře bez brankáře. Bohužel při té jsme obdrželi i pátý gól a utkání bylo definitivně rozhodnuto.

Branky: Jiránek 2x, Patč

 

Sestava: Mbumaston © – Žák, Jiránek, Chadima, Hora, Nosek, Patč, Moravec

Ostatní výsledky a tabulku okresního přeboru po 18. zápasech naleznete zde: