BÉČKO DVAKRÁT VYHRÁLO – ZATÍM JE ČTVRTÉ…

Autor: , 17.3.2014

Předposlední hrací den okresního přeboru znamenal pro naše barvy další dvě utkání. Jako první jsme se utkali s rezervou divizních Třebusic a poté s KLC Klobuky. Obě utkání jsme zvládli na výbornou a připsali si důležité body – přesto jsme vzhledem k zajímavému vývoji dalších utkání v tabulce obsadili až čtvrtou příčku. O našem konečném umístění se rozhodne až v posledním kole. Můžeme být ještě i první – viz. odkaz dole na tabulku.

RSC Čechie Slaný „B“ – PK Třebusice „B“ 5 : 4 (2 : 3)

Utkání začalo velmi opatrně a to z obou stran. Jako první se prosadili hosté, jenže záhy srovnal Stolár. Další branky přišly až v závěru poločasu. Hosté vstřelili vedoucí gól, jenže my máme Stolára a ten opět dokázal vyrovnat. Když už to vypadalo, že poločas skončí remízou, potřetí se prosadili Třebusičtí a připsali si poločasové vedení. Druhá půle už byla z naší strany mnohem lepší. Sice jsme se dlouho nemohli prosadit, ale to prolomil v 21. minutě Kvapil a srovnal na 3:3. Poté se zaskvěl muž zápasu Stolár a dvěma brankami utkání rozhodl pro naše barvy. Hosté dokázali už jen koritovat v závěru na konečných 5:4.

Branky: Stolár 4x, Kvapil

 

RSC Čechie Slaný „B“ – KLC Klobuky 12 : 4 (8 : 2)

Druhé utkání bylo úplně jiné, hned od prvních minut jsme prokazovali roli favorita a postupně navyšovali skóre. To se zastavilo na poločasovém výsledku 8:2. V druhé půli jsme již polevili a tak na naší straně přibyly již jen čtyři branky. V utkání o sobě dal opět vědět kanonýr Stolár, jenž se prosadil hned sedmkrát.

Branky: Stolár 7x, Jiránek 2x, Chadima, Kvapil, Nosek

Sestava: Mbumaston – Kvapil, Chadima, Jiránek, Nosek, Stolár, Žák

 

Ostatní výsledky a tabulku okresního přeboru naleznete zde.