BÉČKO VÝHRA & PROHRA

Autor: , 16.12.2014

Třetí hrací den okresního přeboru se náš rezervní celek utkal s dvěma soupeři, s 1.FC Kročehlavy a slánskou Spartou. Z obou utkání získal tři body za výhru s prvně jmenovaným, Sparta Slaný byla tentokrát nad naše síly. Více v reportážích níže.

1.FK Kročehlavy – RSC Čechie Slaný „B“ 3:5 (1:5)
Do utkání jsme vstoupili výborně, když hned v první minutě skóroval nestárnoucí tahoun béčka Průcha. Jenže domácí dokázali záhy vyrovnat. O pár minut později se prosadila i posila z A-týmu Jiránek, jenž použil své výborné techniky a obstřelil domácího brankáře. Do konce poločasu jsme se pak i nadále trefovali pouze my, až na poločasový výsledek 1:5. Utkání vypadalo již rozhodnuté, ale jak je v Čechii běžné, dokázali jsme ho ještě pěkně zdramatizovat, když jsme v druhém poločasu úplně přestali hrát a dovolili domácím korigování. Naše šance na vstřelení branky byly zcela bezzubé a celá druhá půlka byla z naší strany neskutečně jalová… Důležité však bylo, že jsme tři body již dokázali ubránit a vyhráli 5:3.

Branky: 1.Průcha, 4. Jiránek 6.Průcha, 8. Vašák, 14. Jiránek
Sestava: Pflégr – Průcha ©, Jiránek, Chaloupka, Hora, Kvasnica, Vrchlavský, Vašák

AC Sparta Slaný – RSC Čechie Slaný „B“ 3:1 (0:1)
Utkání bylo velmi pohledné, když domácí měli menší převahu. Brankově se však nedokázali prosadit. Stejný problém jsme měli ale i my a pokud se jednomu z celků podařilo překonat obranu, tak skončil na dobře chytajících brankářích. Až v patnácté minutě využil první zaváhání domácích Jiránek, kdy zablokoval rozehru domácího brankáře a poslal míč do prázdné brány.
Bohužel druhý poločas byl od nás opět špatný. Prakticky hned v úvodu dokázali domácí vyrovnat. Nerozhodný stav se držel velmi dlouho, až do 21. minuty, kdy domácí udeřili podruhé… A bohužel to nebyl jediný jejich zásah. Dvě minuty před koncem zápasu se prosadili potřetí a bylo rozhodnuto… Prohráli jsme 1:3.

Branky: 15. Jiránek
Sestava: Pflégr – Průcha ©, Jiránek, Chaloupka, Hora, Kvasnica, Vrchlavský

Tabulka a ostatní výsledky zde.