BÍLÝ BALET NAŠEHO „BÉČKA“ ZÍSKAL ŠEST BODŮ

Autor: , 7.1.2015

Jako první z našich týmů vstoupil do nového roku náš B-tým. Čtvrtý hrací den znamenal pro naší rezervu souboj s dvěma soupeři, jmenovitě s Jarpicemi a rezervou Brandýska. Obzvlášť druhý zápas měl být pro naše barvy velmi náročný. Z důvodu nemocí jsme totiž poskládali jen šestici hráčů do pole, zato ovšem velmi kvalitní hráče, takže jsme se mohli radovat z plného bodového zisku. Reportáže z péra našeho vedoucího týmů Ing.Macáka si můžete přečíst níže.

RSC Čechie Slaný „B“ – SK Jarpice 4:2 (1:1)
První zápas měl být jednoznačnou záležitostí pro naše barvy, navíc s na ohledem postavení obou celků v tabulce. Jenže jak ukázal průběh utkání, nebylo tomu tak. Již v šesté minutě jsme šli sice do vedení zásluhou Kvapila, ale poté se utkání vyrovnalo a brankové příležitosti byly na obou stranách. Několikrát jsme zahráli na brankovou konstrukci a těchto nepřesností jsme litovali v 15. minutě, kdy se přesně pod břevno trefil hostující Beránek -1:1. Jenže v druhé půli nás uklidnil kanonýr okresního přeboru Stolár, jenž v rozmezí pěti minut dvakrát rozvlnil síť v brance hostí a nás poslal do vedení 3:1. V 26. minutě hosté dokázali povedenou střelou do růžku naší branky snížit na 3:2, ale v té samé minutě uklidil míč do odkryté brány Hora a výsledku utkání bylo rozhodnuto.

Branka: 2x Stolár, Hora, Kvapil

RSC Čechie Slaný „B“ – F.C. Brandýsek „B“ 4:2 (2:1)
V druhém zápase nás čekal mnohem těžší soupeř. Utkání bylo hned od samého úvodu vyrovnané, brankových příležitostí bylo poskromnu a když se nějaké objevily, tak je zneškodnili dobře chytající brankáři. To platilo až do 9. minuty. Nejdříve se prosadil hostující Čížek, ale záhy dokázal skórovat Kvapil a bylo opět vyrovnáno. S remízou se nechtěl smířit Stolár a zajistil nám poločasové vedení 2:1. Druhá půle byla mnohem dramatičtější. Ve dvacáté minutě se prosadil znovu Kvapil. Hosté se nechtěli s výsledkem smířit a přidali na obrátkách. Jenže se do vyložených šancí nedostávali a pokud ano, likvidoval je Vošmik. Poté přišla 26. minuta a náš čtvrtý gól, jenže těsně před překročení brankové čáry míčem rozhodčí zapískal přerušení utkání z důvodu vyskytnutí se cizího předmětu na hřišti. I když předmět byl úplně mimo dění hraní, utkání bylo přerušeno… Toto nesmyslné přerušení se samozřejmě nelíbilo naším hráčům a postupně za protesty žluté karty vyfasovala trojice Stolár, Kvapil, Chadima. Nakonec jsme se čtvrté branky dočkali a to z 10-ti metrového kopu, který proměnil Stolár. Hosté za protesty proti tomuto kopu viděli červenou kartu. V poslední minutě hosté ještě snížili, ale to byla v utkání již poslední branka a my zvítězili 4:2.

Branky: 2x Stolár, 2x Kvapil

Sestava: Vošmik – Chadima, Kvapil, Průcha, Hora, Vašák, Stolár

Více o čtvrtém hracím dnu na Okf.