B-TÝM UHRÁL V OKRESNÍM PŘEBORU POUHÝ BOD

Autor: , 18.2.2015

V sedmém hracím dnu okresního přeboru se naše rezerva utkala s dalšími dvěma soupeři – jako první se Zlonicemi a v druhém utkání na nás čekal celek OMASK Kladno. Bohužel se nám poslední dobou nedaří, což jsme potvrdili i tentokrát a získali pouhý jeden bod za remízu v prvním zápase…

FC Tatran Zlonice – RSC Čechie Slaný „B“ 2 : 2 (1 : 2)
Utkání začalo, jak u nás bývá poslední dobou zvykem, obdrženou brankou a to již v první minutě zápasu. Následně jsme se snažili o vyrovnání, ale domácí nás svojí dobrou obranou k ničemu nepustili. Až v deváté minutě se dokázal uvolnit Stolár a vyrovnat na 1:1. A o minutu později jsme šli i do vedení, kdy se prosadil Hlava. Toto vedení jsme udrželi až do konce poločasu. Druhá půle byl otevřená a jak jsme mohli navýšit svůj náskok, mohli domácí vyrovnat. Jenže střelcům se nedařilo. Utkání už směřovalo k našemu vítězství, když bohužel minutu před koncem přišla branka Zlonic, která stanovila konečnou dělbu bodů.
Branky: Stolár, Hlava

SK Omask Kovo Kladno – RSC Čechie Slaný „B“ 8 : 5 (3 : 1)
I druhé utkání nepobralo příliš krásy. Alespoň přineslo brankové hody, bohužel se smutným koncem pro nás. V osmé minutě se domácí prosadili poprvé. Na jejich branku vzápětí reagoval Tyluš a vyroval. Bohužel jsme ještě asi oslavovali branku a tak přišel trest v podobě druhého gólu do naší sítě. Druhý poločas byl mnohem zábavnější. Hned v úvodu se domácí dostali do dvoubrankového vedení 3:1. To jsme ještě dokázali zásluhou Žáka a Hlavy eliminovat, ale záhy jsme bohužel opět Bohužel umožnili domásím jít opět do dvoubrankového vedení 5:3. Defacto okamžitě jsme sice snížili na rozdíl jediné branky zásluhou Vrchlavského, jenže to bylo z naší strany vše a domácí dalšími třemi zásahy utkání definitivně rozhodli. V závěru jen kosmeticky korigoval výsledek Hlava na konečných 8:5.
Branky: 2x Hlava, Žák, Tyluš, Vrchlavský

Sestava: Pflégr – Žák ©, Průcha, Hlava, Tyluš, Vrchlavský, Stolár, Jiránek (Zlonice)

Tabulka po 7. Hracím dnu zde.