TRAGICKÝ VÝKON REZERVY A NULA BODŮ

Autor: , 5.3.2015

V 8.hracím dnu okresního přeboru se v dalších dvou utkáních představil náš B-tým. Utkali jsme se nejdříve s týmem 1.FK Kročehlavy a následně se slánskou Spartou. Bohužel poslední dobou naše rezerva nemá uspokojivé výsledky a to se potvrdilo i tentokrát, kdy jsme nezískali ani bod a propadli se na deváté místo tabulky. Brankové příděly navíc byly víc než potupné a nedůstojné…

RSC Čechie Slaný „B“ – 1. FK Kročehlavy 0 : 7 (0 : 3)
První utkání se nám vůbec nepovedlo jak výsledkově, tak ani herně. Hosté byli v celém utkání lepší a využívali své převahy k navyšování skóre. Občasné naše snahy o korekci výsledku vždy skončili na hostující obraně a dobře chytajícím brankáři. Po ostudném výkonu jsme se připsali nejhorší výsledek v sezóně. Nezbývá než hostům pogratulovat, zaměřit se na poslední kola a doufat v lepší výsledek.

RSC Čechie Slaný „B“ – AC Sparta Slaný 4 : 8 (2 : 4)
Druhé utkání bylo již z naší strany lepší, ale ani tak to nestačilo na potřebné body. První poločas přinesl poměrně pohlednou podívanou, kdy se šance střídaly na obou stranách. Bohužel hosté jich dokázali využít více a šli do kabin s vedením 2:4. Hned v úvodu druhé půle jsme se Spartě přiblížili na rozdíl jedné branky, jenže namísto toho, abychom využili lepší rozpoložení, inkasovali jsme popáté. Hrající trenér Žák se rozhodl pro hru bez brankáře. Nebylo to dobré rozhodnutí, nevyšla nám a dále jsme inkasovali. Konečné skóre se zastavilo na výsledku 4:8.
Branky: 3x Stolár, Hora

Sestava: Pflégr – Žák ©, Jiránek, Hora, Stolár, Dlugi, Tyluš

Ostatní výsledky a tabulka po 8. hracím dnu zde: