B-TÝM S DVĚMA VÝHRAMI – TENTO VÍKEND HO ČEKÁ POSLEDNÍ HRACÍ DEN

Autor: , 27.3.2015

Jako poslední v této sezóně bude bojovat o mistrovské body naše druhá rezerva, jíž tuto sobotu čeká závěrečný hrací den okresního přeboru. Utká se odpoledne s 1.DFK Slaný a 1.FC Slavoj Kladno. My se zpožděním přinášíme výsledky a reportáže z minulého kola, které se hrálo v sobotu 14.3., v němž naše rezerva bodovala naplno a připsala si do tabulky důležitých šest bodů. Díky nim se nyní nacházíme na 8. příčce s bezpečným náskokem na sestupové pozice.

SK Jarpice – RSC Čechie Slaný „B“ 3 : 9 (2 : 3)
Domácí šli jako první do vedení, kdy již v páté minutě dokázali překonat naši obranu. Z vedení se však neradovali dlouho. O minutu později se prosadil Jiránek a bylo srovnáno. Bohužel v té samé minutě přišla i druhá branka do naší sítě. To bylo ale ze strany domácích na dlouhou dobu vše a branky jsme začali střílet my. Do poločasu skóre otočilo duo Průcha-Stolár, přičemž si oba připsali po jedné brance. Druhý poločas byl již plně v naší režii, kdy jsme postupně navyšovali skóre. Jednou se sice prosadili i domácí, ale to nic nezměnilo na naší výhře 9:3.

Branky: Jiránek 3, Stolár 3, Průcha, Dlugi, Vrchlavský

F.C. Brandýsek „B“ – RSC Čechie Slaný „B“ 3 : 4 (1 : 2)
Druhé utkání bylo již mnohem těžší. Velmi dlouho se ani jeden z celků nemohl propracovat do vážnější příležitosti. Střeleckou potenci protrhl až kapitán Průcha, který v 9. minutě vstřelil první gól. Pozadu nechtěl být ani Stolár a tak jsme v 12. minutě vedli již o dvě branky. Hosté ovšem ještě dokázali minutu před koncem poločasu korigovat, a tak půle skončila 1:2. Druhý poločas pokračoval ve velmi opatrné hře, kdy měly navrch obrany. Bohužel ta naše kapitulovala jako první a domácí ve 20. minutě vyrovnali. O tři minuty později se však dloubákem prosadil Vrchlavský a poslal nás opět do vedení.I tentokrát domácí dokázali vyrovnat. Když pak vše již směrovalo k zasloužené remíze, vzal si slovo opět kapitán Průcha a zajistil nám v poslední minutě tři body – vyhráli jsme 4:3.

Branky: Průcha 2, Stolár, Vrchlavský

Sestava: Pflégr – Průcha ©, Stolár, Jiránek, Dlugi, Vrchlavský, Kvasnica

Tabulka a ostatní výsledky zde.