JAK SI VEDE NAŠE REZERVA

Autor: , 22.1.2016

Už poměrně dlouho jsme nepsali žádný článek o našich rezervách, tudíž se vynasnažíme to napravit. B-tým v posledním hracím kole (4.hrací den okresního přeboru) získal tři body a v tabulce zůstává zatím na devátém místě. Přinášíme krátké reportáže. Aktuální tabulku okresního přeboru Kladno včetně dalších výsledků 4.hracího dne najde zde.

RSC Čechie Slaný „B“ – KLC Klobuky 5:3 (1:2)
V prvním utkání jsme se utkali s týmem z Klobuk, jenž má obdobně jako my zachranářské problémy. Utkání tak bylo pro oba celky velmi důležité. Lépe do utkání vstoupili hosté, když si v 8. minutě míč do vlastní sítě poslal Dlugi. Za tři minuty se však povedlo vyrovnat Stolárovi, bohužel v té samé minutě jsme již opět prohrávali po brance klobuckého Šváchy. Tento stav vydržel až do poločasu. I druhou půlku začali lépe hosté a dostali se do vedení 1:3. Jenže to bylo z jejich strany vše. Ve 22. minutě se podařilo snížit opět Stolárovi, o vyrovnání se potom postaral Hora. Zápas byl pak již plně v naší režii, další dvě branky přidalo duo Průcha – Jiránek a my se mohli radovat z důležité výhry.
Branky: 2x Stolár, Hora, Průcha, Jiránek

RSC Čechie Slaný „B“ – SK Jarpice 3:4 (1:3)
Druhé utkání mělo být již těžší, neboť proti nám stál tým z horní části tabulky. Bylo. První minuta a první branka v naší síti. Třetí minuta a druhá branka. Nástup hostů byl výborný. O chvíli později to bylo již 0:3. Teprve až nyní jsme začali hrát i my. Do poločasu snížil Střeska. Na začátku druhé půle opět snižoval Stolár. Poté se dlouho nemohl prosadit ani jeden tým, až v 26. minutě skóroval Hora a vyrovnal na 3:3. Bohužel remízu jsme neudrželi, v poslední minutě jsme inkasovali a prohráli tak 3:4.
Branky: Střeska, Stolár, Hora

Sestava: Pflégr – Průcha ©, Jiránek, Střeska, Dlugi, Stolár, Hora, Hafenrichter (Klobuky)