B-TÝM BOJUJE O ZÁCHRANU – ZATÍM ÚSPĚŠNĚ

Autor: , 23.3.2016

Dlouho jsme nepsali o naší první rezervě, které se letos příliš nedaří a bojuje o záchranu v kladenském okresním přeboru. Přinášíme krátké reporty z posledních dvou hracích dní po kterých naše béčko opustilo sestupové příčky a před posledním hracím dnem má tříbodový náskok a svůj osud ve svých rukách.

SOBOTA 5.3.2016
V sobotu 5.3.2016 se ve slánské hale BIOS uskutečnilo již 8. kolo okresního přeboru. Naše barvy čekaly další dva důležité zápasy, abychom si udrželi naději na záchranu v soutěži. Jednoduché to však rozhodně nemělo být, čekal nás druhý a třetí tým tabulky. Do závěrečných bojů se do svého mateřského klubu vrátil Zelenka a jeho přítomnost na hřišti byla evidentní. I díky jeho přispění jsme si připsali důležité 4 body a posunuli se na 8. místo. Dalším potěšujícím faktem pro naše barvy je umístění kanonýra Stolára na třetím místě v tabulce střelců – již si připsal17 branek. Doufáme, že zlepšení výkon potvrdíme i v posledních dvou kolech a zajistíme si přítomnost v nejvyšší okresní soutěži i na příští rok.

1. FK Kročehlavy – RSC Čechie Slaný „B“ 3 : 3 (0 : 2)
Branky: Zelenka, Zieber, Stolár

SK Omask Kovo Kladno – RSC Čechie Slaný „B“ 1 : 3 (0 : 2) 
Branky: Hejkal, Zieber, Stolár

Sestava: Kudrna – Žák, Zelenka, Stolár, Hejkal, Zieber, Hlaváč

SOBOTA 19.3.2016
Předposlední kolo okresního přeboru se náš rezervní celek utkal s dvěma týmy, s nimiž bojujeme o záchranu v soutěži. A tak bylo potřeba plně bodovat. Bohužel to se nám podařilo jen částečně, kdy jsme získali jen 3 body. I tak máme záchranu stále ve svých rukách.

KLC Klobuky – RSC Čechie Slaný „B“ 6 : 3 (5 : 1)
Do prvního utkání jsme nevstoupili vůbec dobře. Hned v druhé minutě jsme prohrávali 2:0. Nejdříve tečoval do naší sítě míč Stolár a následně domácí využili přečíslení dva na jednoho. V šesté minutě se podařilo snížit Průchovi. Bohužel to bylo z naší strany vše, do poločasu se trefovali jen domácí a tak poločas skončil 5:1. Druhá půle již byla klidnější až do 26. minuty. Kdy se opět trefili domácí. Po této brance jsme přešli do hry v pěti v poli. Ta nám sice vycházela, ale podařilo se nám již jen snížit na 6:3. Přímý souboj o sestup jsme tak bohužel nezvládli…
Branky: Průcha 2, Stolár

SK Jarpice – RSC Čechie Slaný „B“ 2 : 4 (2 : 2)
Bohužel ani do druhého utkání jsme nevstoupili dobře a ve čtvrté minutě opět prohrávali. V 10. minutě však dokázal vyrovnat Kvapil. Bohužel v poslední minutě poločasu se domácí opět prosadili a bylo to 2:1. Ale i my se dokázali vstřelit branku a tak poločas skončil 2:2. V druhém dějství jsme skórovali už jen my. Nejdříve nás do vedení poslal Průcha a klid nám dal Hlaváč. Výhru jsme již udrželi a připsali si důležité tři body.
Branky: Kvapil, Zieber, Průcha, Hlaváč

Sestava: Zelený – Žák, Kvapil, Stolár, Průcha, Zieber, Hlaváč