REZERVA SUVERÉNNĚ A JEDNOZNAČNĚ 👍

Autor: , 13.11.2018

Úvodním kole zahájila nejvyšší okresní soutěž a náš B-tým si vedl v okresním přeboru naprosto s přehledem, když obě svá utkání vyhrál. Rezerva přehrála nejprve 5:1 Kročehlavy a poté 3:1 kladenský Slavoj a po první kole vede tabulku soutěže. Více info níže.

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé a baskebalové hřiště

1. FK Kročehlavy – RSC Čechie Slaný „B“ 1 : 5 (0 : 4)
Utkání mělo naprosto jasný průběh a soupeř neměl šanci. Už v 5.minutě se trefil nestárnoucí Kvapil, který po pěti minutách přidal i druhou branku. Na 3:0 zvýšil ve 13.minutě Kozelka a v poslední minutě pak vstřelil gól Sedláček. Za stavu 4:0 bylo defacto rozhodnuto. V druhé půli jsme si náskok pohlídali, aby se dvě minuty před koncem trefil ještě Stolár. Čestný úspěch zaznamenali hosté v samotném závěru, kdy korigovali na konečných 1:5.
Branky: Vysloužil T. – Kvapil 2, Kozelka, Sedláček, Stolár.
Rozhodčí: Bázler, Říha. 20 diváků

1. FC Slavoj Kladno – RSC Čechie Slaný „B“ 1 : 3 (1 : 1)
Kladenský Slavoj byl silnějším soupeřem, ale i tak jsme si s ním dokázali poradit. Slavoj šel do vedení a nám dlouho trvalo, než jsme dokázali odpovědět. Vyrovnali jsme až ve 13.minutě zásluhou Kvapila a vzápětí stav otočili, když se před přestávkou trefil ještě Průcha. V druhé půli jsme si drželi vedení, aby pět minut před koncem vstřelil uklidňující třetí branku opět kanonýr Kvapil. Slavoj se již prosadit nedokázal a my zvítězili 3:1.
Branky: Peroutka – Kvapil 2, Průcha.
Rozhodčí: Říha, Bázler. ŽK: Stolár (Čechie „B“). 60 diváků.

Odkaz na ostatní utkání a tabulku najdete přímým linkem zde. – a račte si všimnout titulky, krásně se čte